Forum » Pomoč in nasveti » Nero 6 in Sony DVD RW DRU530-A??
Nero 6 in Sony DVD RW DRU530-A??
OrlyTM ::
instaliram friski masino in mi nero noce najdt pecke iz naslova ...
ko dam choose recorder, mam opcijo sam Image disk in nic druzga ...
driverji in ostalo so OK nalozeni, tut nero sam mi najde napravo kot tako, sam pri izbiri rekorderja, ni opcije za izbrat sonija ...
tnx
lp
OrlyTM
ko dam choose recorder, mam opcijo sam Image disk in nic druzga ...
driverji in ostalo so OK nalozeni, tut nero sam mi najde napravo kot tako, sam pri izbiri rekorderja, ni opcije za izbrat sonija ...
tnx
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Primoz78 ::
Mare pocekiri na stani od Nerota ce je podprt iz njihove strani...kero verzijo nerota pa uporabljas?...6. je bila izdana pred Sony 530 zato ni podprt, v zadnjih razlicicah pa bi moral bit...taki problemi so se pojavljali v starih casih z novjsimi CD-RW pogoni...
Lp Primoz
Lp Primoz
Edelweiss ::
Tud jaz sem imel probleme z Sony CD Writer-jem in Nero Softwer-om.
Kaj sem naredil ?
Skinil sem Nero program ter si naložil Softwer,ki sem ga dobil z Sony pekačem in to je BS Record 3.0.Če se ne motim celo piše,ko 2x klikneš : Sony B's Records .Nimaš kaj, delal je kot ura.Mislim da je problem Nero Softwer.
Ugotovil sem,da se Nero (vsaj moja ugotovitel) ujame najbolje z LG-jevimi pogoni pa naj si bodo to CD Writer-ji ali pa celo DVD Writer-ji .
Kaj sem naredil ?
Skinil sem Nero program ter si naložil Softwer,ki sem ga dobil z Sony pekačem in to je BS Record 3.0.Če se ne motim celo piše,ko 2x klikneš : Sony B's Records .Nimaš kaj, delal je kot ura.Mislim da je problem Nero Softwer.
Ugotovil sem,da se Nero (vsaj moja ugotovitel) ujame najbolje z LG-jevimi pogoni pa naj si bodo to CD Writer-ji ali pa celo DVD Writer-ji .
OrlyTM ::
no, jst sm pa zarad dolocenih tezav su se enkrat instalat ves sistem in najnovejsi nero 6.3.1.6. in ne boste verjel ... zadeva dela iz prve ... hecno ane :)
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna težava pri peki ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (984) | Han |
» | Plextor 12/10/32AOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1372) | Han |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2219 (1816) | celica |
» | Odkodiranje MP3 v CD AudioOddelek: Zvok in slika | 1972 (1753) | gunner |
» | Problem z Nero-Burning RomOddelek: Pomoč in nasveti | 2204 (2053) | Izak |