» »

Problem z Nero-Burning Rom

Problem z Nero-Burning Rom

Izak ::

Mam Cd-RW Mitsumi cr-4208Te in mi po vsakem pečenju javi napako SCSI Target Error! Pečice nimam na SCSI ampak na IDE kjer mam še cd-rom. Cd-rom mam kot masterja. To se zgodi samo ko pečem iz iz cd-ja ki ga mam v cd-romu ne ko pečem iz diska! To napako mi javi ko napiše burn succesful po tem pa se pokaže Error! Sej spečen cd je brez napak samo me moti ta error! Any Idea? :|
  • spremenil: Izak ()

Justy ::

Cudno, jst tud uporablam nerota (5.0.2.4) pa mi zlo vredu dela, javi mi samo (kadar pecem na 'fly' -> cd na cd) da imam obe enoti, cd-rom in pekaca na istem IDE kablu in da lahko pride da se podatki ne bojo mogli izmenjati v dovolj veliki kolicini kot bi bilo potrebno, sam to ni panika, k vse super dela. Mene to samo opozori, zakaj pa tebi pol se error napise pa nebi tocno vedu.
Probaj dat pekaca in cd-rom na razlicen IDE kabel.

--Switch-- ::

Cudno-verjetno mas kable narobe povezane!Jst mam tudi nerota(mal starejso verzijo) pa mi nic ne javi niti ko pecem iz cd-ja na cd!

Mate ::

Ja jest sm mel to isto kombinacijo pa mi je use uredu delal. Edino ni uredu delal kadar sm hotu kej od cdja

OrlyTM ::

zanimivo, povsod, kjer se zgovarjajo kako priklopit pečico, je podatek, da je boljše, če sta pečica in cdrom vsak na svojem kablu, pri meni pa se je to izkazalo kot slabša varianta ... ko sm mel na enmu kablu je on the fly delal brez problema, zlo hitro, ko pa sm priklopu vsakega na svoj kabel, čas peke se je podaljšal in tudi računalno je močno obremenjeno med peko, tako da težko še kaj zraven delam ... se pravi oba na en kabel je boljše :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Bungee- ::

Oj! Mislim da nimas problema s SW-jem ampak s hardverjem ;( Jes mam v eni masini Yamaha 4x4x16S in Nerota v drugi pa Plextorja 8x4x32x pa tud Nerota. En writer je SCSI drug pa IDE oboje dela kot urca 8-)
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

Milko ::

OrlyTM: se strinjam s tabo. Jst mam cdrom in pecico na istem kablu in dela brez problema.

Aja, probaj novejsega Nerota 5.0.3.1. Sam sicer nisem imel teh problemov, je pa imel podoben primer prijatelj. Ko je instaliral novo verzijo je problem izginil :)

miranpozar ::

1. Definitivno novo verzijo softvera!
2. Ce si upas lahko updejtas BIOS Mitsumija. Se splaca!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Izak ::

BIOS sem že neki updejtu pred kratkim bom podledal če je kaj novga. Glede nove verzije nerota pa se tudi že potegnu dol samo najnovejše še ne! Ma kdo link mimogrede?

Justy ::

Nerota potegn tule dol, crack dobis pa naastalavisti:D

noogy2noogy ::

Pusti oba na istem kablu, sam pekač naj bo master, cd-rom pa slave... (pri men je pomagalo). Uporabljam pa tudi zadnjo verzijo Nero-ta in nimam nobenih pripomb...:P
lp noogy

Izak ::

Z najnovejšim nerotom nisem rešu problema (5.0.3.1) tudi z updejtanjem BIOS cd-rwja nisem rešu problema. Edino kar mi ostane je da dam cd-rom kot sužnja :D pečico pa na master. Upam da bo pomagalo. :(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svaka čast tistemu ki reši.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
593678 (2644) ~Panter~
»

Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
321715 (1349) AnWar
»

SNEMANJE 2 CD-JA NAENKRAT

Oddelek: Pomoč in nasveti
161344 (1010) matevzm
»

CD-RW Plextor problem

Oddelek: Strojna oprema
151454 (1215) dynamite
»

Priklop pečice

Oddelek: Strojna oprema
132409 (2284) Loki

Več podobnih tem