Forum » Strojna oprema » "Y" konektor; 2xVGA IN, 1x VGA OUT
"Y" konektor; 2xVGA IN, 1x VGA OUT
Microsoft ::
V kratkem dobim še en PC z miško in tiokovnico, vendar brez monitorja. Računalnika bosta čisto skupaj, pa tudi miški in tipkovnici.
Zato bom uporabljal samo en monitor (ne rabim, da bi gledal v oba PCja istočasno). Vendar se mi zdi malo tečno, da bi vsakih nekaj minut preklapljal monitor med PCjema. Pa tudi zato, ker imam LCD monitor in je kar prijetnejše gledati v tak monitor, kot v nek 15' CRT 60Hz.
Zato me zanima, če obstaja kakšen tak kabel, ki bi imel 3 priključke; enega za monitor in dva za grafično kartico? Potem bi pa z nekim stikalom preklapljal in s tem izbiral, iz katere grafične kartice bo šel signal na monitor.
by Miha
Zato bom uporabljal samo en monitor (ne rabim, da bi gledal v oba PCja istočasno). Vendar se mi zdi malo tečno, da bi vsakih nekaj minut preklapljal monitor med PCjema. Pa tudi zato, ker imam LCD monitor in je kar prijetnejše gledati v tak monitor, kot v nek 15' CRT 60Hz.
Zato me zanima, če obstaja kakšen tak kabel, ki bi imel 3 priključke; enega za monitor in dva za grafično kartico? Potem bi pa z nekim stikalom preklapljal in s tem izbiral, iz katere grafične kartice bo šel signal na monitor.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
liteon ::
To kar iščeš je preklopnik. Zraven dodan na hitro najden link.
http://www.com-shop.com/article.asp?Art...
Namenjen za uporabo dveh računalnikov na eni miši, tipkovnici in monitorju.
Upam, da pomaga.
http://www.com-shop.com/article.asp?Art...
Namenjen za uporabo dveh računalnikov na eni miši, tipkovnici in monitorju.
Upam, da pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA port ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1126) | rodzy |
» | vga ali dvi-razlikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3587 (3097) | 6151 |
» | Vmesnik DVI-VGAOddelek: Zvok in slika | 1038 (949) | francek1 |
» | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19434 (17043) | Jst |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2910 (2726) | uporcek |