Forum » Loža » Kje pa vi hranite CD/DVD medije?
Kje pa vi hranite CD/DVD medije?
OmaDesala ::
Zanima me, kje hranite CD/DVD medije.
Nabralo se mi je kar nekaj medijev, pa sem pomislil da bi zadevo malo arhiviral in pospravi (klasicne skatlice zasedejo kar precej prostora)l. Mislim nabaviti nekaj v stilu registratorja ali torbice.
Prosim za ideje in predloge...
Nabralo se mi je kar nekaj medijev, pa sem pomislil da bi zadevo malo arhiviral in pospravi (klasicne skatlice zasedejo kar precej prostora)l. Mislim nabaviti nekaj v stilu registratorja ali torbice.
Prosim za ideje in predloge...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
sloxl8 ::
V klasicnem registratorju, v katerega pride priblizno 50 map Akta za arhiviranje CD-jev, na posamezni mapi pa so zepki za 4 CD-je.
Tovrstne vlozne mape so sicer pri DZS-ju svinjsko drage, vendar pa se da dobiti tudi OEM varianto.
Enostavno in pregledno.
Tovrstne vlozne mape so sicer pri DZS-ju svinjsko drage, vendar pa se da dobiti tudi OEM varianto.
Enostavno in pregledno.
OmaDesala ::
ToniT: Jaz sem zadevo resno povprasal (da dobim cimvec idej kako naj si naredim arhiv) in menim da zadeva res ne sodi v Lozo.
krneki: Mogoce nekaj takega
sloxl8: OEM varianta??? Pri teh "ovitkih" nisem siguren ali je zadeva boljsa ce podloga vsebuje tudi "filc" ali samo plastika ustreza.
krneki: Mogoce nekaj takega
sloxl8: OEM varianta??? Pri teh "ovitkih" nisem siguren ali je zadeva boljsa ce podloga vsebuje tudi "filc" ali samo plastika ustreza.
krneki ::
Ja, nekaj takega, le da je meni osebno bolj všeč, če so 2x2 torbe in ne 2x1...pač odvisno kam odlagaš torbe.
sketch ::
Jaz imam Leitzove standardne mape z 2x2 luknjami (oz. v eni mapi sta 2 ločena fascikel sistema). Skupaj z Aidatinimi ovitki se mi zdi najbolj poceni in najbolj pregledna rešitev, prav tako pa ni problem dokupiti fascikel in/ali ovitke ko hočeš arhiv razširiti.
Aja, prav tako mi jekul ker so luknje standardne pa lahko npr. ven vzamem tri ovitke in jih vpnem v manjso mapo ko rabim musko za s sabo al' kaj takega. Pismo, zvenim ze kot akviziter :P
lp
s.
Aja, prav tako mi jekul ker so luknje standardne pa lahko npr. ven vzamem tri ovitke in jih vpnem v manjso mapo ko rabim musko za s sabo al' kaj takega. Pismo, zvenim ze kot akviziter :P
lp
s.
Adapt and overcome.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
nere ::
baje da je bolje, da so cdji postavljeni vertikalno, ko jih ne uporabljaš, semizdi da je blo neki o tem na resnični resničnosti(to je ena oddaja na tvs)
TribesMan ::
Torbo za 100 CD/DVDjev se v Sparu dobi za 2000SIT, Za 200 komadov pa pride slabe 4 jurje. Pa so zelo licne in kvalitetno narejene... JEst sem si ubodel dve... 100 DVDjev je skoraj pol terabajta... kewl...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Edelweiss ::
Glede nato,da imam za vse CD-je narejene ovitke v barvi jih hranim v tankih škatlah in imam lepo sortirane v kartotečni omarici (takšno ko imajo zdravniki za kartoteke),ker sem jo pocen dobil.
No tiste torbice sem imel eno doma,ampak ni praktično glede nato,da imam ovitke sprintane na CD-je pa NE PIŠEM !!
No tiste torbice sem imel eno doma,ampak ni praktično glede nato,da imam ovitke sprintane na CD-je pa NE PIŠEM !!
Alec999 ::
hehe bemu neki so web site prenavlal al so pa povezave dinamicne
Mogoce bo tale link delu!
JUTIS CD tower se imenuje ... SLIKA TUKI.
P.S.
Spalnico
Mogoce bo tale link delu!
JUTIS CD tower se imenuje ... SLIKA TUKI.
P.S.
Spalnico
Smorny ::
Jaz mam cd stojalo iz masivnega lesa in aluminija za cca 400 cdjev, rožice in ostalo pa mam v cakeih in v omari.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Sami ::
CD-je ki jih rabim vsak dan imam takoj pri roki, nad pisalno mizo na steni, kjer je prostora za okol 400 CD-jev, druge pa imam v torticah po 50 CD-jev, pod pisalno mizo v treh škatlah in pa v omarah
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateremu računalniku pripadajo kateri CD-ji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1087) | Tomay |
» | Kje dobiti fascikle za CDje?Oddelek: Kaj kupiti | 1330 (1178) | Super Sonic |
» | Kje kupiti prazne cd škatlice -slim.Oddelek: Kaj kupiti | 2828 (2571) | Kami |
» | LiteOn ali LG DVD pekač ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5580 (4918) | YenLoWang |
» | Kje mate spravljene CDjeOddelek: Loža | 1575 (1224) | Gh0st |