Forum » Izdelava spletišč » Težave z izdelavo grafov na html strani z MS Accessom 2000.
Težave z izdelavo grafov na html strani z MS Accessom 2000.
Dr X ::
Pozdravljeni!
Za vas imam vprašanje. Z accessom hočem naresti internetno stran na katero bi rad dal accessov graf, vendar pa, ko vse naredim (vstavim graf, določim podatke itd) mi napiše run-time error 424 Object required. Zanima me, če kdo ve kaj je treba narediti.
Že v neprej se vam zahvaljuje za odgovor.
Za vas imam vprašanje. Z accessom hočem naresti internetno stran na katero bi rad dal accessov graf, vendar pa, ko vse naredim (vstavim graf, določim podatke itd) mi napiše run-time error 424 Object required. Zanima me, če kdo ve kaj je treba narediti.
Že v neprej se vam zahvaljuje za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem Linux varčen z baterijo v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14787 (13737) | technolog |
» | Tomato Firmware 1.21 v slovenskem jezikuOddelek: Omrežja in internet | 8383 (3479) | Veron |
» | Drevesne strukture - PreglednostOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1009) | WarpedGone |
» | Izredno počasen brskalnik ?!Oddelek: Omrežja in internet | 1973 (1346) | clemense |
» | Huda tezava v excell-u!!!- samo za experteOddelek: Programska oprema | 2474 (1879) | appz |