Forum » Strojna oprema » PGP fone
PGP fone
poweroff ::
Na tejle sceni sem sicer sele nov, na hardver se ne razumem pervec, vendar... mogoce bo koga zanimalo tole: http://mila.ljudmila.org/matej/pgp/pgpf...
Opisan je sistem kako na zvocno kartico priklopis telefonsko slusalko, telefonski pogovor pša poteka preko PGPfona... idealno za razne teroriste...
Cisto na dnu pise kako sem naredil se en vmesnik da tel slusalko priklopis direktno na racunalnik. Zadeva deluje, vendar je na navadni liniji s 14 k modemom kvaliteta precej slaba, pri 33k je malo boljsa, verjetno bi bilo pa fino stestirat z ISDN, samo ga na zalost nimam...
Opisan je sistem kako na zvocno kartico priklopis telefonsko slusalko, telefonski pogovor pša poteka preko PGPfona... idealno za razne teroriste...
Cisto na dnu pise kako sem naredil se en vmesnik da tel slusalko priklopis direktno na racunalnik. Zadeva deluje, vendar je na navadni liniji s 14 k modemom kvaliteta precej slaba, pri 33k je malo boljsa, verjetno bi bilo pa fino stestirat z ISDN, samo ga na zalost nimam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop telefona in interneta - zmeda !!Oddelek: Omrežja in internet | 1462 (1336) | Lonsarg |
» | Povezava Telefon-TelefonOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2398 (2057) | Wolfman |
» | 5xPSTN na SIOL ali T-2 telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 1902 (1767) | Chessman |
» | Voip TELEFONSKI aparatOddelek: Strojna oprema | 3017 (1985) | Caligula |
» | PC phoneOddelek: Programska oprema | 1093 (958) | poweroff |