Forum » Zvok in slika » Winfast Leadtek TV2000/XP
Winfast Leadtek TV2000/XP
ddeben ::
Imam problem, in sicer dam jo v svoj komp in ko pridem v windowse, mi lepo zazna eno napravo-navedem pot, a pravi da gonilnikov ne najde!? Pa pac preklicem in se enkrat vstavim cd- se mi pokaze tist meni, kjer zberem da nalozi gonilnike za tto kartico. Nalozi, resertiram ampak se vedno mi pise v device manager-ju da je neka neznana naprava!? WTF? Kaj mislite de bi blo narobe? Aja, uporblam win 2000 in directx 8.1(sprobal sem tudi z najnovejsim, a ne deluje).
CaqKa ::
verjetno ima kartica še kakšne fičrje ki jih windowsi niso prepoznali driverjev pa tudi nisi inštaliral.. poberi si najnovejše driverje iz neta.
samo_bostjan ::
Vstavi cd z gonilniki. Pojdi v device manager, in od tam obnovi gonilnik za nepravilno delujočo napravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica ge force gts 250 težave gonilnikiOddelek: Programska oprema | 1442 (1151) | andrej30 |
» | 6 "Digital Output" naprav z AMD HD 7870 XTOddelek: Zvok in slika | 990 (820) | Enron x86 |
» | windows 7 gonilniki sumljive težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1420) | Bolf3nk |
» | Odstranitev strojne opreme - permanentnoOddelek: Strojna oprema | 1274 (923) | Duhec |
» | USB Device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3702 (2322) | Shegevara |