Forum » Pomoč in nasveti » windows 7 gonilniki sumljive težave
windows 7 gonilniki sumljive težave
bmw_powerf1 ::
pozdravljeni,
ko sen zadnjič dal v cd enoto ploščo mi je comp ni zaznal in sem si mislil da mogoče ne prebere cd-ja, ker je že starejši. no kasneje sem ugotovil da za cd enoto ni več inštaliranih gonilnikov. nikakor nisem mogel poinštalirati zadeve. problem sem rešil šele s programom fixit. danes pa sem vtaknil v usb ključek, zgodilo se ni nič. grem pogledat pod device managerja in ugotovil da za usb naprave ni gonilnikov. povsod zraven klicaji. kaj se dogaja z mojim compom. mi kdo nagaja ali kaj bi lahko bilo narobe. hvala in lp
ko sen zadnjič dal v cd enoto ploščo mi je comp ni zaznal in sem si mislil da mogoče ne prebere cd-ja, ker je že starejši. no kasneje sem ugotovil da za cd enoto ni več inštaliranih gonilnikov. nikakor nisem mogel poinštalirati zadeve. problem sem rešil šele s programom fixit. danes pa sem vtaknil v usb ključek, zgodilo se ni nič. grem pogledat pod device managerja in ugotovil da za usb naprave ni gonilnikov. povsod zraven klicaji. kaj se dogaja z mojim compom. mi kdo nagaja ali kaj bi lahko bilo narobe. hvala in lp
amigo_no1 ::
In kje si našel ta "fixit" ?
Konfiguracija kište bi pomagala, kakšen test v live linux-u ali win safe modu tudi (da vidiš če HW tam dela).
Konfiguracija kište bi pomagala, kakšen test v live linux-u ali win safe modu tudi (da vidiš če HW tam dela).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
program sem najdu na microsoftovi strani. ja očitno bom res mogu formatirat vse skupej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bmw_powerf1 ()
od kdaj pa rabiš gonilnike za cd/dvd pogon?
nisem kakšen expert za informatiko, ampak mislim da vsaka naprava za delovanje rabi gonilnike. ali se pač motim? če pogledam v device managerju mi piše driver files: C:\windows\system32\drivers\cdrom.sys
ali kaj je to?
sony vaio
amigo_no1 ::
bmw_powerf1 je izjavil:
program sem najdu na microsoftovi strani. ja očitno bom res mogu formatirat vse skupej.
http://www.microsoft.com/download/en/No...
Nič ne najde pod "fixit" ali "fix it".
Imam občutek, da si namestil nek fake repair program, ki dela samo štalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Bolf3nk ::
bmw_powerf1 je izjavil:
od kdaj pa rabiš gonilnike za cd/dvd pogon?
nisem kakšen expert za informatiko, ampak mislim da vsaka naprava za delovanje rabi gonilnike. ali se pač motim? če pogledam v device managerju mi piše driver files: C:\windows\system32\drivers\cdrom.sys
ali kaj je to?
itak da ne, saj imaš windows 7 in ne več dosa.
katero verzijo windowsov imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 ni diskovOddelek: Operacijski sistemi | 1831 (1693) | ender |
» | Virus - Trojanc :SOddelek: Pomoč in nasveti | 1368 (1167) | T-Mac |
» | CD gonilniki ne gre instaliratOddelek: Strojna oprema | 1039 (965) | bortchy |
» | Lag pri filmčkih v špilihOddelek: Igre | 2340 (2202) | Matev |
» | Sredi start up-a računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1520) | tony |