Forum » Pomoč in nasveti » Je mozno, da so me nategnili pri Megahitu?
Je mozno, da so me nategnili pri Megahitu?
Pat_MaGroin ::
Oj!
Pri megahitu sm kupu compa. Placal sem plato MSI K7T Pro 2, dali so mi pa K7t Pro. Po 2 mescih so priznali napako in menjali plosco. Imam pa (ugotovil sem) Durona 700, ki nima presekanih L1 mosticev. Vendar se vedno ne morem OCjati, lahko samo npr. 6,5x100, visje kot 7x100 se ne zbudi. Pri 9x100 se zbudi pri 500mhz, pri 10x100 pa pri 600 mhz. Sandra pa javi taknole oznako procesorja:
Duron (Spitfire)-1G 1.5-1.7V
Kako vem, da je moj procesor zares 700? In zakaj ga ne morem OCjati?
lp
Pri megahitu sm kupu compa. Placal sem plato MSI K7T Pro 2, dali so mi pa K7t Pro. Po 2 mescih so priznali napako in menjali plosco. Imam pa (ugotovil sem) Durona 700, ki nima presekanih L1 mosticev. Vendar se vedno ne morem OCjati, lahko samo npr. 6,5x100, visje kot 7x100 se ne zbudi. Pri 9x100 se zbudi pri 500mhz, pri 10x100 pa pri 600 mhz. Sandra pa javi taknole oznako procesorja:
Duron (Spitfire)-1G 1.5-1.7V
Kako vem, da je moj procesor zares 700? In zakaj ga ne morem OCjati?
lp
YiMMi ::
da tvoj proc nebi bil 700mhz skoraj ne verjamem ...megahit si pomoje tega nebi privoscu....sicer pa ce si kolk tolk hardware lahko proc ven vzames in pogledas.....v biosu zazeni load default nastavitve save-aj pol pa restartaj ce se zbudi na 700mhz pol je ziher 700.....
pol pa za navijanje spreminjaj samo zunanje vodilo ....faktor pusti na 7....
pa se voltazo mal spremeni....(zvisaj)
pol pa za navijanje spreminjaj samo zunanje vodilo ....faktor pusti na 7....
pa se voltazo mal spremeni....(zvisaj)
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
slycer ::
Dejstvo je, da nepoznavalce računalniške trgovine znajo dobro nategniti, vendar bolj na tih način.
CCD ::
Megahitovci so tud mene dva meseca nategovali za eno plato, s katero pol ni blo nikol nič več..
Sicer je pa itaq znano, da so v preteklosti vsi po vrsti dajali notr AMD-je namesto Intelov, no, mogoče so obstajale redke izjeme
Sicer je pa itaq znano, da so v preteklosti vsi po vrsti dajali notr AMD-je namesto Intelov, no, mogoče so obstajale redke izjeme
YiMMi ::
Omas to si pa malo mimo vsekal (AMD namesto Intele).....hehe..daj no
to je tak kot da bi sel kupit novega audija not pa bi dobo od yugeca masino.....
Em...ni variante...Npizdli te sigurno niso
sicer pa ti na zacetku ob zagonu kompla izpise za kater procesor gre...
Kvecjemu bi lahko vlozli in dali noter namesto pentiuma ---->celerona...To bi bla varianta..pol pa flashas bios...ki ti ob zagonu izpise pentium...v resnici imas pa noter celerona...Em to so delali to delajo in to se bojo delali....)
to je tak kot da bi sel kupit novega audija not pa bi dobo od yugeca masino.....
Em...ni variante...Npizdli te sigurno niso
sicer pa ti na zacetku ob zagonu kompla izpise za kater procesor gre...
Kvecjemu bi lahko vlozli in dali noter namesto pentiuma ---->celerona...To bi bla varianta..pol pa flashas bios...ki ti ob zagonu izpise pentium...v resnici imas pa noter celerona...Em to so delali to delajo in to se bojo delali....)
-------------------------------------------------------------
krucymucy ::
Res je kar prau BINJI tega ne morjo sprenet-sploh pa se men MEGAHIT se ni zameru za razliko od JEROVSEK COMP...
CCD ::
YiMMi: Malo se seznani z zgodovino računalništva. AMD obstaja že dolgo in je do pred kratkim bil cenejša zamenjava za Intel, kar so prodajalci pri nevednih kupcih s pridom izkoriščali. Tako so nategnili kar precej ljudi, če ti nisi spadal mednje, pač bolje zate. Drugače pa poznam par ljudi, ki imajo notri namesto P1 ena AMDjeva jajca.
Poleg tega sem rekel v preteklosti
Poleg tega sem rekel v preteklosti
R0K ::
mislim yimmi naredil si wkstra slabo primerjavo
INTEL -- AMD
AUDI -- YUGEC (vsaj BMW al pa marcedes)
INTEL -- AMD
AUDI -- YUGEC (vsaj BMW al pa marcedes)
A.L.T. ::
omas: maš prav, js tut vem za par takih primerov ko so dal namesto p1 not amdjev proc! Takrat se zlo velik folka sploh ni spoznalo na rač in so jih enostavno nategnli z takrat slabim amdjem!
rok: takrat je biu amd dosti počasnejši od intela, tak da mi se zdi primerjava audi-yugec kr v redi! (nemorš lih primerjat z auti, sam to je dau yimmi za primerjavo)
rok: takrat je biu amd dosti počasnejši od intela, tak da mi se zdi primerjava audi-yugec kr v redi! (nemorš lih primerjat z auti, sam to je dau yimmi za primerjavo)
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
1309976 ::
Je sploh kakšna računalniška firma, ki ni nategnila nobenga kupca?
Do zdaj sem mislu da je vsaj Megahit ok, pa sem se zgleda fajn zmotu....kupce pač pritegnejo ugodne cene...pa tud odvisno v kateri poslovalnici Megahita stvar kupiš.....MB naj bi bla ok
Jaz sem mel bol probleme s Powerplusom
Do zdaj sem mislu da je vsaj Megahit ok, pa sem se zgleda fajn zmotu....kupce pač pritegnejo ugodne cene...pa tud odvisno v kateri poslovalnici Megahita stvar kupiš.....MB naj bi bla ok
Jaz sem mel bol probleme s Powerplusom
Trdi ::
Cakte mal, a zdaj je problem, da se ne da ugotoviti, kater procesor je v PCju?! Pa saj to je neverjetno! Aja, tisto o default bios ni ravno dobra ideja, meni so default nastavitve najnizje mogoce, mislim da 266mhz.
Kaj ti napise...aja, kateri Op. sistem mas? No v glavnem v 98: Pripomocki/sistemsko/informacije o sistemu/macji kaselj; v razlicnih NTjih so administrative tools/diagnostics, v win 2000 pa itak ni problemov.
Kaj ti napise...aja, kateri Op. sistem mas? No v glavnem v 98: Pripomocki/sistemsko/informacije o sistemu/macji kaselj; v razlicnih NTjih so administrative tools/diagnostics, v win 2000 pa itak ni problemov.
Trdota d.o.o.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj malega za mozgane napenjat (OCjanje)Oddelek: Navijanje | 1538 (1193) | zizi |
» | Kaj moram kupiti v Conradu za odkleniti durona??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1051) | OZZY |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1913 (1618) | danielka84 |
» | Priporočam: barvanje L7 mostičkovOddelek: Navijanje | 1695 (1329) | Zucko |
» | ATHLON ali DURONOddelek: Kaj kupiti | 1638 (1354) | olta |