Forum » Omrežja in internet » Hotmail preusneritev...
Hotmail preusneritev...
Bajkr ::
Živjo!
Imam en problem.
V outlook express-u sem si naredil nov račun, za pregledovanje hotmail-a. Pod incoming mail sem vpisal HTTP server, pod service provider pa Hotmail. Ko zaključim inštalacijo me vprača , če hočem z download-at folders-e iz serverja. Pritrdim. Nato pa me zavrne: Service Unavailable.
V čem je problem?
Če se napake ne da odpraviti me zanima kako bi preusmeril pošto iz hotmail-a na kak drug mail. Recimo na email.si.
Hvala za odgovore.
Imam en problem.
V outlook express-u sem si naredil nov račun, za pregledovanje hotmail-a. Pod incoming mail sem vpisal HTTP server, pod service provider pa Hotmail. Ko zaključim inštalacijo me vprača , če hočem z download-at folders-e iz serverja. Pritrdim. Nato pa me zavrne: Service Unavailable.
V čem je problem?
Če se napake ne da odpraviti me zanima kako bi preusmeril pošto iz hotmail-a na kak drug mail. Recimo na email.si.
Hvala za odgovore.
- spremenil: Bajkr ()
CaqKa ::
počakaj malo.. verjetno hotmail serverji niso trenutno bili dosegljivi. probaj čez nekaj časa spet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hotmail - ne dobivam sporočil!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1175) | andrejkor |
» | Hotmail ob prehodu desetletja začasno izgubil e-poštoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7256 (5598) | andromedar |
» | hotmail - pop3 - smptOddelek: Programska oprema | 1659 (1560) | Tear_DR0P |
» | Zakaj je ta datoteka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1044) | kriko1 |
» | Omejevanje GMaila?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4812 (4812) | undefined |