Forum » Omrežja in internet » Navidezni router
Navidezni router
HroSCeK ::
Hm.. Mozno da je blo na tole temo ze veliko napisanga sam jst k jst nisem se nikjer nic najdu.. Torej: moj problem je da hocem imet pac eno racunalo pod mizo ki bi sluzilo namesto routerja. V njem so 3 mrezne (i know :
1. Mrezna ki gre na modem za ADSL
2. Mrezna za en Local area network
3. Mrezna za drug Local area network
In tuki se zacen.. Oba uporabnika bi imela povezvo v sharu.. ICS torej.. Vendar se v vseh windowsih (kolikor moje znanje obsega) da izbrati le en local area network za katerega nastavimo sharanje.. Ka pa druga mrezna? A se da?
Za lazje razumevanje vam dam sliko iz XPja ko si nastimas ICS:
(slika je iz clanka na SLOtech-u)
Povsod pise le za nastavitve ce imas switch/hub.. Ka pa zame? A obstaja kaksna recitev brez namescanja dodatnih programov (sploh clientov na drugih racunalnikih)?
P.S.: Upam da razumete kaj hocem.. Ce ne, reply and ask..
1. Mrezna ki gre na modem za ADSL
2. Mrezna za en Local area network
3. Mrezna za drug Local area network
In tuki se zacen.. Oba uporabnika bi imela povezvo v sharu.. ICS torej.. Vendar se v vseh windowsih (kolikor moje znanje obsega) da izbrati le en local area network za katerega nastavimo sharanje.. Ka pa druga mrezna? A se da?
Za lazje razumevanje vam dam sliko iz XPja ko si nastimas ICS:
(slika je iz clanka na SLOtech-u)
Povsod pise le za nastavitve ce imas switch/hub.. Ka pa zame? A obstaja kaksna recitev brez namescanja dodatnih programov (sploh clientov na drugih racunalnikih)?
P.S.: Upam da razumete kaj hocem.. Ce ne, reply and ask..
- zavaroval slike: Gandalfar ()
HroSCeK ::
Toliko v vednost da sem problem resil!
Se opravicujem za bolece glave ob mojem postu, vam pa v "zameno" dajem link kako resiti to zadev..
..:: Link ::..
Se opravicujem za bolece glave ob mojem postu, vam pa v "zameno" dajem link kako resiti to zadev..
..:: Link ::..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 969 (815) | Hebel |
» | xbox nagaja (ali moj pc mogoče?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1231) | Beef |
» | Local Area Connection problem !Oddelek: Omrežja in internet | 1323 (1191) | Light |
» | Težava z LAN! Prosim za pomocOddelek: Omrežja in internet | 1170 (1059) | Tomaz27 |
» | A kdo ve kaj je to...Oddelek: Omrežja in internet | 807 (720) | R0K |