Forum » Omrežja in internet » Navidezni router
Navidezni router

HroSCeK ::
Hm.. Mozno da je blo na tole temo ze veliko napisanga sam jst k jst nisem se nikjer nic najdu.. Torej: moj problem je da hocem imet pac eno racunalo pod mizo ki bi sluzilo namesto routerja. V njem so 3 mrezne (i know  :
 :
1. Mrezna ki gre na modem za ADSL
2. Mrezna za en Local area network
3. Mrezna za drug Local area network

In tuki se zacen.. Oba uporabnika bi imela povezvo v sharu.. ICS torej.. Vendar se v vseh windowsih (kolikor moje znanje obsega) da izbrati le en local area network za katerega nastavimo sharanje.. Ka pa druga mrezna? A se da?

Za lazje razumevanje vam dam sliko iz XPja ko si nastimas ICS:

(slika je iz clanka na SLOtech-u)

Povsod pise le za nastavitve ce imas switch/hub.. Ka pa zame? A obstaja kaksna recitev brez namescanja dodatnih programov (sploh clientov na drugih racunalnikih)?

P.S.: Upam da razumete kaj hocem.. Ce ne, reply and ask..
 :
 :1. Mrezna ki gre na modem za ADSL
2. Mrezna za en Local area network
3. Mrezna za drug Local area network
In tuki se zacen.. Oba uporabnika bi imela povezvo v sharu.. ICS torej.. Vendar se v vseh windowsih (kolikor moje znanje obsega) da izbrati le en local area network za katerega nastavimo sharanje.. Ka pa druga mrezna? A se da?
Za lazje razumevanje vam dam sliko iz XPja ko si nastimas ICS:
(slika je iz clanka na SLOtech-u)
Povsod pise le za nastavitve ce imas switch/hub.. Ka pa zame? A obstaja kaksna recitev brez namescanja dodatnih programov (sploh clientov na drugih racunalnikih)?
P.S.: Upam da razumete kaj hocem.. Ce ne, reply and ask..
- zavaroval slike: Gandalfar ()

HroSCeK ::
Toliko v vednost da sem problem resil!  

Se opravicujem za bolece glave ob mojem postu, vam pa v "zameno" dajem link kako resiti to zadev..
..:: Link ::..

Se opravicujem za bolece glave ob mojem postu, vam pa v "zameno" dajem link kako resiti to zadev..
..:: Link ::..
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1094 (940) | Hebel | 
| » | xbox nagaja (ali moj pc mogoče?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1340) | Beef | 
| » | Local Area Connection problem !Oddelek: Omrežja in internet | 1439 (1307) | Light | 
| » | Težava z LAN! Prosim za pomocOddelek: Omrežja in internet | 1266 (1155) | Tomaz27 | 
| » | A kdo ve kaj je to...Oddelek: Omrežja in internet | 869 (782) | R0K |