» »

MAC keyboard to PC??

MAC keyboard to PC??

OrlyTM ::

yo...

ze lep cas sem razmisljal, a bi to slo? Namrec, da bi priklopil USB kljucno plosco od MAC racunalnika na PC?
kako bi blo z sumniki, kake druge tezave? Kdo ze probal?

tnx

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Gandalfar ::

Pomojem bi cist dobr delal..

jamiroq ::

meni je USB tipkovnica od iMaca (tista majhna) delala čisto ok, še power knof je delal v Win2k...

mile ::

super tipkovnica... samo USB podaljsek je treba kupit

lopov ::

G4 tipkovnica in misak cisto dobro delata na PC.

Zal bi jaz naredil obratno -- na maca bi priklopil PC tipkovnico, ker mi tipke na mac tipkovnici ne ustrezajo (ocitno prenezno pritiskam in so teksti, spisano na mac tipkovnici polni manjkajocih crk, poleg tega mi tudi numericni del ne ustreza).

Saj bi ti jo senkal pa je od firme in tudi ne vem, kako bi si potem spravil CD iz pogona (eject tipka je v skrajnem desnem kotu).

b.

lopov: pac imas PC USB tipkovnico in jo priklopis .. menda cist fajn dela :)

lopov ::

:)

Se vedno bi moral nato ugotovit, kako dobiti "eject" in "volume up/down" tipke. Te so na tipkovnici :/
Aja, pa prestavt Y in Z tipke ... lol.

b.

PiEs: se je kdo lotil ciscenja teh mac tipkovnic? Jaz sem racunalo "podedoval" in ko jo potresem se mi kar malo obraca, ker se prikazejo razne krusne drobtine, pa kksna dlaka in podobno ... Pac vse, kar vcasih pade med tipke. Ker je tipkovnica prozorna se vse lepo vidi :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

tipkovnico lahko itak tud programsko izvrzes .. kako ne vem trenutno ampak se ziher da..

mogoce kar z `eject` :)

jamiroq ::

lopov: samo (previdno! ;)) pobereš vse tipke ven, drobtine/lase/vso ostalo svinjarijo posesaš, tipke pa v mlačni vodi spucaš z eno mehko gobico in malo čistila za posodo (če so tipke seveda toliko svinjske, da jih je treba:))
edino kar pazi je, da ne pobereš vse masti iz kovinskih delov na tipkah (ali pa po čiščenju ponovno namasti), ker se ti bojo drugače zatikale...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jamiroq ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Imac in slovenska tipkovnica

Oddelek: Pomoč in nasveti
126545 (6305) bauci
»

Mac je "zakon"

Oddelek: Operacijski sistemi