Forum » Pomoč in nasveti » Slika na monitorju ali TV
Slika na monitorju ali TV
Šimpanz ::
Imam Radeon 9700
Včasih gledam filma na TV zato sem si naredil bližnico Ctrl+Alt+T če hočem imeti sliko na TV oziroma Ctrl+Alt+M če hočem gledat filme na monitorju. Vse je lepo teklo do pred tednom dni ko mi bližnice več niso hotele "prijeti". Če hočem spremeniti izhodno napravo moram desno klikniti na zaslon/ lastnosti/nastavitve/napredno in tukaj obe bližnice delata.
Se pravi da morami iti v nastavitve da lahko sploh uporabim bližnice. Ali se komu sanja kaj morem narediti da bom lahko normalno uporabljal bližnice.
Včasih gledam filma na TV zato sem si naredil bližnico Ctrl+Alt+T če hočem imeti sliko na TV oziroma Ctrl+Alt+M če hočem gledat filme na monitorju. Vse je lepo teklo do pred tednom dni ko mi bližnice več niso hotele "prijeti". Če hočem spremeniti izhodno napravo moram desno klikniti na zaslon/ lastnosti/nastavitve/napredno in tukaj obe bližnice delata.
Se pravi da morami iti v nastavitve da lahko sploh uporabim bližnice. Ali se komu sanja kaj morem narediti da bom lahko normalno uporabljal bližnice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eclipse težave z bližnicamiOddelek: Programiranje | 3782 (3402) | blue |
» | Photoshop brush bližnicaOddelek: Programska oprema | 806 (773) | Jerry000 |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15803 (10393) | clix |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2092 (1770) | R33D3M33R |
» | Messenger > problem s šumniki & šičnikiOddelek: Programska oprema | 1392 (1330) | iMark |