Forum » Programska oprema » Photoshop brush bližnica
Photoshop brush bližnica
Jerry000 ::
Zanima me kere tipke se uporabljajo da zmanjšuješ velikost in hardnes za brush? Uporabil sem že tipke [] pa ni dlovalo...kakšen nasvet? V options sem pogledal in piše da so te tipke [], ampak ne deluje
#000000 ::
Deluje samo prej moraš izbrat dve tipki ki nista zasedeni, se pravi moraš narest svoje bližnjice, ali pa desni klik z miško ter levo desno prošetaš miško.
Druge opcije ni? Da bi uporabil obstoječe? Čudno se mi zdi da ne deluje čeprav piše. Mogoče narobe uporabljam?
HighBane ::
Tista bljižnica je bolj namenjena US tipkovnicam, kakor se spomnim. Drugače drži CTRL + ALT + Desni Miškin Gumb in premikaj miško levo/desno. Ali pa samo desni klik za več nastavitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HighBane ()
Tista bljižnica je bolj namenjena US tipkovnicam, kakor se spomnim. Drugače drži CTRL + ALT + Desni Miškin Gumb in premikaj miško levo/desno. Ali pa samo desni klik za več nastavitev.
no ja ta mi ni ravno ušeč bližnica da moraš miško premikat. Bom probal najti 2 gumba in nastaviti bližnico za to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Levičarji in miškeOddelek: Loža | 1945 (1384) | s51as |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15779 (10369) | clix |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23955 (12847) | Gandalfar |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10041 (7350) | Nejc Pintar |
» | Internet Explorer 7 že na poti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7008 (6558) | Netrunner |