» »

Photoshop brush bližnica

Photoshop brush bližnica

Jerry000 ::

Zanima me kere tipke se uporabljajo da zmanjšuješ velikost in hardnes za brush? Uporabil sem že tipke [] pa ni dlovalo...kakšen nasvet? V options sem pogledal in piše da so te tipke [], ampak ne deluje

#000000 ::

Deluje samo prej moraš izbrat dve tipki ki nista zasedeni, se pravi moraš narest svoje bližnjice, ali pa desni klik z miško ter levo desno prošetaš miško.

Druge opcije ni? Da bi uporabil obstoječe? Čudno se mi zdi da ne deluje čeprav piše. Mogoče narobe uporabljam?

#000000 ::

Jah kako boš stisnu [ brez CTRL ? to vejretno deluje na applu, na win pa ne vem.

HighBane ::

Tista bljižnica je bolj namenjena US tipkovnicam, kakor se spomnim. Drugače drži CTRL + ALT + Desni Miškin Gumb in premikaj miško levo/desno. Ali pa samo desni klik za več nastavitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: HighBane ()

HighBane je izjavil:

Tista bljižnica je bolj namenjena US tipkovnicam, kakor se spomnim. Drugače drži CTRL + ALT + Desni Miškin Gumb in premikaj miško levo/desno. Ali pa samo desni klik za več nastavitev.

no ja ta mi ni ravno ušeč bližnica da moraš miško premikat. Bom probal najti 2 gumba in nastaviti bližnico za to

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Levičarji in miške

Oddelek: Loža
241945 (1384) s51as
»

Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
11915779 (10369) clix
»

Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )

21023955 (12847) Gandalfar
»

Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9710041 (7350) Nejc Pintar
»

Internet Explorer 7 že na poti? (strani: 1 2 )

517008 (6558) Netrunner

Več podobnih tem