Forum » Programska oprema » snemanje
snemanje
EASYdoor ::
Vsak cetrtek poslusam World of Trance na radiu student. Predvajam preko interneta z winampom, ker mi radio ne lovi, pa me zanima, kako bi to posnel v wav?
lp!
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
JLP ::
Probej dobit CoolEdit al pa podobn program za snemanje. Pol pa sam u mixerju u winsih naštimej, da ti snema taprav kanal (na primer What U Hear al pa Wave, če maš SB Live). Pol po koncu snemanja pa shranš wav pa ga z LAMEom lahk zakodiraš u MP3 pa je.
Live long and prosper!
pozorhudmaček ::
Presnem si iz interneta Cdex.Na njem maš vse kar se tiče spreminjanja iz wav v mpeg in iz mpeg v wav.Pa še zastonj je..
EASYdoor ::
JLP: cooledit bi najbrz potegnil, bom probal.
Ne potrebujem programa za spreminjanje iz wav v mp3, ampak softver, ki bi omogocil snemanje tistega, cesar poslusam.
p.s.: nisem prvi gnoj tm. Gnojcki in owce so bili ze kar nekaj casa, preden so uvedli pravilo, takrat folku ni bilo totalno nic jasno sedaj vam pa ocino je. btw zaprosil nisem zanj, sem samo malce narobe reklamiral site
lp!
Ne potrebujem programa za spreminjanje iz wav v mp3, ampak softver, ki bi omogocil snemanje tistega, cesar poslusam.
p.s.: nisem prvi gnoj tm. Gnojcki in owce so bili ze kar nekaj casa, preden so uvedli pravilo, takrat folku ni bilo totalno nic jasno sedaj vam pa ocino je. btw zaprosil nisem zanj, sem samo malce narobe reklamiral site
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FLAC->WAV, izginejo tagiOddelek: Programska oprema | 755 (676) | MrStein |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9301 (7507) | charly5650 |
» | wav to mp3Oddelek: Zvok in slika | 1484 (1349) | Jst |
» | Kako spravit muziko iz PC-ja na Siemens cx65?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1768 (1597) | jedateruk |
» | radio/kasete/lp v mp3Oddelek: Programska oprema | 1946 (1815) | rimljan |