Forum » Zvok in slika » tv tuner, ne dela na ful screen
tv tuner, ne dela na ful screen
astras ::
Pozdravljeni!
Kot sem ze v naslovu napisal, me zanima zakaj mi slika, ko jo dam na full screen ob gledanju tvja trokira oz. pocasi dela, ko pa gledam recimo ne na full screen, torej v oknu, pa normalno brez presledkov. Naj se dodam da na full screen gledam dvd pa ni nobenega problema.
Mam xp in original driver za xp za tv tuner.
Hvala in lp
Kot sem ze v naslovu napisal, me zanima zakaj mi slika, ko jo dam na full screen ob gledanju tvja trokira oz. pocasi dela, ko pa gledam recimo ne na full screen, torej v oknu, pa normalno brez presledkov. Naj se dodam da na full screen gledam dvd pa ni nobenega problema.
Mam xp in original driver za xp za tv tuner.
Hvala in lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
astras ::
Vprasanje:
Je mogoce kaj povezano z driverjem za graficno?
Ker sedaj imam xpje, ko sem pa imel 98 je delovalo brez problema...
lp
Je mogoce kaj povezano z driverjem za graficno?
Ker sedaj imam xpje, ko sem pa imel 98 je delovalo brez problema...
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Jacobs ::
lp...
Sigurno si ze opazil meni, ko z desno tipko na miski kliknes na okno v tvojem Tv-Panelu...
No, meni se zdi, da imas tam obkljikano opcijo "Preview". Poglej malo to, drugace pa vseeno nastavi "Video Standard" z najvecjo resolucijo in RGB24...
Sigurno si ze opazil meni, ko z desno tipko na miski kliknes na okno v tvojem Tv-Panelu...
No, meni se zdi, da imas tam obkljikano opcijo "Preview". Poglej malo to, drugace pa vseeno nastavi "Video Standard" z najvecjo resolucijo in RGB24...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7331 (6251) | mtosev |
» | Zelene kocke po ekranuOddelek: Strojna oprema | 867 (704) | psytoma |
» | ne dela video na full screenOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (1180) | jan01 |
» | Nvidia drivers in full screen na TV...kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (928) | SisQ |
» | Radeon 9000 pro 64MB TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1556 (1288) | zasavje |