Forum » Kaj kupiti » Ohišje za vodno hlajenje!
Ohišje za vodno hlajenje!
Jackass ::
Sem pred nakupom ohišja za vodno hlajenje. Pri večini vidm, da imajo Chieftec ohišja, samo ne vem a MIDI al BIG tower.
Ohišje more bit tolk velko, da gre vanj 25cm visok hladilnik (pod kletko za diske), ena kletka za diske in potem še kletka za CD-rome.
Ker je bilo zame doslej ohišje popolnoma nepomembna stvar, nimam pojma, kakšno je dobro ohišje, kaj mora imeti dobro ohišje... Tudi firm poleg Chieftec-a in Antec-a ne poznam.
Mal sm gledu Chieftece DX serijo (višina: 54cm) in pa serijo DA (višina: 67cm). Slednji se mi zdi kr malce velik, morda celo prevelik!
Kaj priporočate? Morda kakšno drugo ohišje?
Ohišje more bit tolk velko, da gre vanj 25cm visok hladilnik (pod kletko za diske), ena kletka za diske in potem še kletka za CD-rome.
Ker je bilo zame doslej ohišje popolnoma nepomembna stvar, nimam pojma, kakšno je dobro ohišje, kaj mora imeti dobro ohišje... Tudi firm poleg Chieftec-a in Antec-a ne poznam.
Mal sm gledu Chieftece DX serijo (višina: 54cm) in pa serijo DA (višina: 67cm). Slednji se mi zdi kr malce velik, morda celo prevelik!
Kaj priporočate? Morda kakšno drugo ohišje?
jAcKaSS
A nihče ne pozna nobenga ohišja, k se mu zdi primeren?
A ma kdo BX al pa DA serijo Chiefteca?
A ma kdo BX al pa DA serijo Chiefteca?
jAcKaSS
JustVi ::
V DA ne gre pod gornjo kletko, fali za polovico kletke.
v nižja sloh ni možno... je potrebno čist mal matematike
na radiator itak mora prihajat "svež zrak" in odhajat v prostor, tako da je edina smiselna postavitev radiatorja zunaj ohišja ali pa izrezat odprtino na vrhu ohišja zgornjo 5.25" režo spremeniti v zračni tunel.
v nižja sloh ni možno... je potrebno čist mal matematike
na radiator itak mora prihajat "svež zrak" in odhajat v prostor, tako da je edina smiselna postavitev radiatorja zunaj ohišja ali pa izrezat odprtino na vrhu ohišja zgornjo 5.25" režo spremeniti v zračni tunel.
JustVi ::
in kaj ti bo toliko velik radiator?
hm..gor daš dva 120 venta na 7V, ki sta potem res "neslišna"
hm..gor daš dva 120 venta na 7V, ki sta potem res "neslišna"
mloncar ::
jst sm ta tedn kupu chiefteca DA (big tower) in vodno hlajenje paše notr kot ulito!
imam od lade radiator in zelo lepo paše pod cdromi!!
imam od lade radiator in zelo lepo paše pod cdromi!!
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO
Ja sm šou dons v BOF-a gledat in sm si mal ogledu DA in je spodi pod CD-romi popolnoma dost placa za hladilnik. Sam men se samo ohišje zdi ful velko, pa še to me mot, da spredi nima USB vtikačev.
Mogu bi še tole t novo BX serijo pogledat, k je mal višja (54cm).
Enermax sm gledu na njihovi strani, ma sama mejhna ohišja.
Teli Thermaltake-i Xaser III tut ne zgledajo slabi, pa dobr so opremljeni, sam morm prevert, če je pod cd-romi dost placa za radiator!
Mogu bi še tole t novo BX serijo pogledat, k je mal višja (54cm).
Enermax sm gledu na njihovi strani, ma sama mejhna ohišja.
Teli Thermaltake-i Xaser III tut ne zgledajo slabi, pa dobr so opremljeni, sam morm prevert, če je pod cd-romi dost placa za radiator!
jAcKaSS
LittleDevil ::
Jackass lahko ti jest povem če ima Xaser III dovolj placa pod cd-romi, ti mi samo povej koliko imaš velik radiator.
LP
LP
Alexius Heristalski ::
Meni je pa všeč Enermax CS-800TA, ker malo spominja na Appla, ne vem pa, če je dovolj veliko.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
mihec87 ::
sj z diskom ni problema ga na elastike montiras v prazno rezo za cd-rome.Jest mam ta problem da se disketnik potrebujem radiator bi pa dal od lade sam se mi ne shodi.A je kak hladilnik k je mansi od lade pa da je isto dober sam da bi dal en vent uzpred enga pa uzad
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
LitleDevil: nekje 25 cm rajš kšn cm več. širok je pa 19cm
Jah mam 2 cd-roma (ubistvu DVD in pekač) in 2 HD-ja. Mislm pa da ma Xaser 3 4 mesta na voljo za cd-rome.
Diske mislm dat na nosilce, mislm verjetn jih bom z elastiko prpel (sm v eni temi bral).
Ja sam spodi more bit za disketnik placa še pod cd-romi (tega bom tud že nekak prpel nekam, ker za kletko verjetn ni placa).
No LitleDevil, a Xaser ustreza mojim željam in potrebam?
Alexius Heristalski: jah sej Enermax CS-800TA so lepi modeli, sam to je ful premejhno, to ma v višino okol 44cm.
Jah mam 2 cd-roma (ubistvu DVD in pekač) in 2 HD-ja. Mislm pa da ma Xaser 3 4 mesta na voljo za cd-rome.
Diske mislm dat na nosilce, mislm verjetn jih bom z elastiko prpel (sm v eni temi bral).
Ja sam spodi more bit za disketnik placa še pod cd-romi (tega bom tud že nekak prpel nekam, ker za kletko verjetn ni placa).
No LitleDevil, a Xaser ustreza mojim željam in potrebam?
Alexius Heristalski: jah sej Enermax CS-800TA so lepi modeli, sam to je ful premejhno, to ma v višino okol 44cm.
jAcKaSS
LittleDevil ::
Širok je 18cm visok pa 23.5cm če so kletke za dsketnike notri, brez disketnikov pa je visok 30cm.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70291 (38360) | lufy |
» | Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1337 (1116) | Black Dragon |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4114 (3345) | no-limits |
» | Kam postaviti radiator za vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1752 (1353) | njok |
» | Kam namontirat radiator za vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1405 (981) | rap3r |