Forum » Navijanje » Flash radeona
Flash radeona
Boki_ ::
Torej ker vidim da so vsi navdahnjeni za flashanje graf sem se odločil, da tut jaz to izpeljem, ker sem ravnokar poskrbel za dobro hlajenje.
Grafo je že testirana na frekvencah, samo še flash manjka. Pa sm frekvence oz. bios nastavljal v radclock in sm vidu, da se da štimat tut neke timingecas3-slow, cas2-normal in cas1-ultra. Sedaj je na normal, a lahk dam na ultra in kaj se lahko zgodi v najslabšem primer?
Če je že kdo to spremenu, naj opiše kako in kaj malo o tem.
Grafo je že testirana na frekvencah, samo še flash manjka. Pa sm frekvence oz. bios nastavljal v radclock in sm vidu, da se da štimat tut neke timingecas3-slow, cas2-normal in cas1-ultra. Sedaj je na normal, a lahk dam na ultra in kaj se lahko zgodi v najslabšem primer?
Če je že kdo to spremenu, naj opiše kako in kaj malo o tem.
I'm back
boštjan ::
in kero grafo maš. koliko sem sam slišal,da špilane s timingi pri grafi ne prinese nič dobrega
Boki_ ::
Ma ne bi jo flashal v drugo grafo. Samo frekvence bi "zapekel" v bios in še te timinge, če bo potem vse kot je treba.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik vrze blue screen - overclock???Oddelek: Navijanje | 1586 (1291) | Pyr0Beast |
» | Bios flash radeonke 9800 non-pro v 9800 proOddelek: Pomoč in nasveti | 979 (830) | royal |
» | Navijanje FX 5900 XT (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5171 (3687) | Caligula |
» | radeon 9600 ali radeon 9800 SE ??Oddelek: Kaj kupiti | 1675 (1248) | Witboy |
» | Navijanje - problemiOddelek: Navijanje | 881 (730) | OwcA |