Forum » Pomoč in nasveti » "Ubijanje" procesov v win xp...
"Ubijanje" procesov v win xp...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Za vas imam spet eno vprašanje. Zanima pa me sledeče. Ali obstaja kakšen bolj učinkovit način ubijanja procesov, ki se ne odzivajo kot s kombinacijo tipk ctrl + alt + del, ta mi nareč ponavadi ne pomaga preveč, v mislih imam primer ko se neha odzivati proces, ki rabi 100% procesorja. Zanima pa me še to, če se, da tudi pr win xp jih naštimat tako, kot je v win 2000, da ko pritisneš kombinacijo tipk ctrl + alt + del zginejo vse ikonce programi in orodna vrstica (no ne znam drugače opisati kaj se zgodi, ker v bistvu ne vem) in zgleda kot da bi se računalnik ustavil, pa a je mogoče to odvisno od tega ali imaš delovno skupino ali domeno. Ko sem imel win 2000 se mi je zdelo da je kombinacijo tipk ctrl + alt + del bol učinkovita kot sedaj ko imam win xp.
Že v naprej se vam zahavljujem za morebitni odgovor.
Za vas imam spet eno vprašanje. Zanima pa me sledeče. Ali obstaja kakšen bolj učinkovit način ubijanja procesov, ki se ne odzivajo kot s kombinacijo tipk ctrl + alt + del, ta mi nareč ponavadi ne pomaga preveč, v mislih imam primer ko se neha odzivati proces, ki rabi 100% procesorja. Zanima pa me še to, če se, da tudi pr win xp jih naštimat tako, kot je v win 2000, da ko pritisneš kombinacijo tipk ctrl + alt + del zginejo vse ikonce programi in orodna vrstica (no ne znam drugače opisati kaj se zgodi, ker v bistvu ne vem) in zgleda kot da bi se računalnik ustavil, pa a je mogoče to odvisno od tega ali imaš delovno skupino ali domeno. Ko sem imel win 2000 se mi je zdelo da je kombinacijo tipk ctrl + alt + del bol učinkovita kot sedaj ko imam win xp.
Že v naprej se vam zahavljujem za morebitni odgovor.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1970 (1640) | zegi2 |
» | sisietm zmrzen po zagonu startxOddelek: Operacijski sistemi | 1089 (1039) | BigWhale |
» | Kaj se je zgodilo z Task Managerjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (758) | Microsoft |
» | Kako blokirati kombinacijo tipk (Ctrl+Alt+Del, ...) v VB za win XP, 2000Oddelek: Programiranje | 1463 (1281) | noraguta |
» | Hude težave z računalnikom 286. Prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1400) | Popaj1 |