» »

WIndowsi med zagonom zmrznejo

WIndowsi med zagonom zmrznejo

Jackass ::

Imam sledeč problem:
Ker se mi je procesor zelo grel sem nasnel program Wpcredit, zaradi katerega se potem procesor, kadar ni polno obremenjen, ne kur tolk štroma (al ne ki tazga) - no končn rezultat je, da je temperatura proca nižja (do 10 stopinj).

No ta program sm nasnel, nato sm pč vnesu nastavitve za svoj North Bridge (v program), stvar vmes vsakič ponovno zaženm, nato pa nastavitve še aktiviram in spet ponovno zaženem -> zagon Windowsev se ne dokonča.

Če dam varni zagon, je situacija ista. Pa sm hotu čez nasnet windowse (kao da popravjo že nasneto verzijo), pa se prekoperajo vse datoteke potrebne za inštalacijo, pol pride pa na vrsto prvi restart in po njem se spet pri zagonu zgodi isto - računalnik zmrzne!

Zdej sm si za silo nasnel na disk še ene Windowse (c:\windows1).

Torej zgleda sm zajebu nekje pri nastavitvah tistega programa za hladit proc in Winsi se ne zaženejo. To se mi je že zgodil, k sm zamenju grafično, se isto niso hotl windowsi zagnt.

In ker je zlo nadležno vsakič, k tkole neki zaj****, da morm pol formaterat.

A se da kako to popravt? Kako popravt registr tstarih windowsov, al pa vsaj kej spremenit, da se pri zagonu ne bi tut ta program za hladit (Wpcredit) zagnou (oz. skušu zagnt)? A se da kako nastavt registr na zadnje delujoče stanje...
jAcKaSS
  • spremenil: Jackass ()

Jackass ::

no sej hvala usejen ampak težavo sm (po dveh urah kletvic) rešu sam . treba je sam v Recovery Console (pri WinXP Setup programu) dissablat service zarad katerega se ne zaženejo winsi. V mojem primeru so se očitno stepl driverji tega programa (WPcredit) z nekimi drugimi in ko sem jih disablu so se winsi spet normalo zagnal.
jAcKaSS

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri vodnem hlajenju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
1366702 (5205) Jure2k
»

Vabilo k sooblikovanju "Preberi me!"

Oddelek: Navijanje
102265 (1914) pop
»

softvrsko hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
261155 (816) SaS
»

Zastonj Hlajenje Athlonov