Forum » Omrežja in internet » Mozilla Firefox 0.8
Mozilla Firefox 0.8
Trojan_Horse ::
Danes sem v mozilli firefox 0.8 neki kliknim in mi je napisalo da naj si zberem drugi PROFIL, ker je ta ki sem ga do sedaj uporabljal že v uporabi. Wtf?
Nato sm zbral default profile vendar so se mi vse strani ki sem jih mel med priljubljenimi zbrisale.
No mene pa sedaj zanima kako ponovno priti do okenca SELECT PROFILE, da bi si izbral moj prejšni profil in ga spet začel uporabljati.
Pomagajte
hvala :)
lp
Nato sm zbral default profile vendar so se mi vse strani ki sem jih mel med priljubljenimi zbrisale.
No mene pa sedaj zanima kako ponovno priti do okenca SELECT PROFILE, da bi si izbral moj prejšni profil in ga spet začel uporabljati.
Pomagajte
hvala :)
lp
hruske ::
1 pojdi v Dovuments and setings/uporabnik/application data/
2 preimenuj phoenix v -phoenix
3 pozeni firefox, da se ustvari nov profil
4 prekopiraj kaj, kar je se ostalo v bookmarks.html ali pa v prejsnjem profilu
5 zbrises -phoenix
2 preimenuj phoenix v -phoenix
3 pozeni firefox, da se ustvari nov profil
4 prekopiraj kaj, kar je se ostalo v bookmarks.html ali pa v prejsnjem profilu
5 zbrises -phoenix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox praznuje 15 letOddelek: Novice / Brskalniki | 6069 (3837) | mtosev |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3223 (2460) | Ales |
» | Symbian Anna (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8423 (5645) | ;-) |
» | Mars Orbiter končal prvi del misijeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4046 (3292) | Monster |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5813 (5813) | gumby |