Forum » Strojna oprema » Uničimo komp
Uničimo komp
speed machine ::
No mal mi je prišlo na pamet, kako bi vi uničl kopm (oziroma toliko da se računalnik ne bi prižgal, ali pa da se winsi ne bi postavl) na hardverski način. In to tako, da bi bilo čim manj dela. Če bi ga nesli na servis pa da ne bi bilo videti, da ste se kaj igrali po kompu.
Pa da ne bo kdo mislu, da želim kakšno idejo in bom kej takega sprobu. Sam zanima me kak ste kej slotech-ovci kreativni.
No jz dam en primer. Vzameš salotejp, prelepiš luknice na disku na katerih piše ne pokrivaj in zalaufaš kopm. In ne bi kaj dolgo delalo, preden bi disk crknu. Torej cilj dosežen.
Pa da ne bo kdo mislu, da želim kakšno idejo in bom kej takega sprobu. Sam zanima me kak ste kej slotech-ovci kreativni.
No jz dam en primer. Vzameš salotejp, prelepiš luknice na disku na katerih piše ne pokrivaj in zalaufaš kopm. In ne bi kaj dolgo delalo, preden bi disk crknu. Torej cilj dosežen.
- zaklenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12207 (7621) | fantasycamp |
» | Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20241 (15226) | Gavran |
» | Intervju z nigerijskim prevarantomOddelek: Novice / Varnost | 5722 (3877) | skittle |
» | Microsoft bo ponudil Works zastonjOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5607 (3927) | SmeskoSnezak |
» | Začetnik smučanjaOddelek: Loža | 6307 (6032) | rozica |