Forum » Izdelava spletišč » Flash animacija - zamik?
Flash animacija - zamik?
Tomson ::
S SwishMAxom sem v flashu naredil animacijo ki je vezana na glasbo. V programu je zadeva delovala kot sem si zamislil, ko pa sem exportal v .swf file je sinhronizacija med glasbo in animacijo malce šepala. Zato sem glede na tisti file ki sem ga potem zagnal z Macromedia Flash Playerjem popravil sinhronizacijo. Spet vse lepo in prav. Ko fajl zaženem s flash playerjem. Potem pa sem hotel še to sprobat v IE in sedaj so zamiki spet čisto drugačni. Večji kot prej.
V čem je torej štos?
Zanima me še, kako se lahko nastavlja uvodni del, ko se film nalaga, a so za to posebni programi al je že to del ala SwishMaxa?
Tnx!
V čem je torej štos?
Zanima me še, kako se lahko nastavlja uvodni del, ko se film nalaga, a so za to posebni programi al je že to del ala SwishMaxa?
Tnx!
Tody ::
zamike se da učinkovito uničit z preloader filmčkom ki je samo filmček samo bolj pomembna funkcija je ta da ti sam preveri če je vse naloženo (slika se hitreje nalaga kot zvok)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izdelati animirani video?Oddelek: Programska oprema | 940 (660) | eric_cartman |
» | program za flash animacijeOddelek: Programska oprema | 1491 (1221) | Klemenn |
» | Flash in Video problemOddelek: Izdelava spletišč | 1453 (1388) | Misi666 |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2363 (2037) | [MYTiX] |
» | Vprašanje glede lagalnosti - nujno!Oddelek: Izdelava spletišč | 1269 (872) | poweroff |