Forum » Programska oprema » Ustvaritev zapisa DD
Ustvaritev zapisa DD
RuN ::
Zanima me kako se da nardit Dolby Digital (AC-3) zapis.
Imam narejeno špico filma (narejena z COOL 3D). Sedaj pa bi rad, da je v tej špici avdio zapis v obliki AC-3.
S katerim programom se da to narditi in če je kje kaki Help file oz Tutor za za progy.
P.S.: Ali kdo izmed vas ustvarja kake zvoke za špice (tako kot je v kinih ko zavrtijo špico DTS-a ali Dolby digitala), in bi mi nardil taki uvodni zvok na podlai moje špice.
LP; RuN
Imam narejeno špico filma (narejena z COOL 3D). Sedaj pa bi rad, da je v tej špici avdio zapis v obliki AC-3.
S katerim programom se da to narditi in če je kje kaki Help file oz Tutor za za progy.
P.S.: Ali kdo izmed vas ustvarja kake zvoke za špice (tako kot je v kinih ko zavrtijo špico DTS-a ali Dolby digitala), in bi mi nardil taki uvodni zvok na podlai moje špice.
LP; RuN
- spremenilo: RuN ()
largie ::
doom9.org, forum, audio encoding, mislim da boš tam našel kar iščeš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: largie ()
CaqKa ::
program "soft encode 5.1" opravlja to funkcijo. mislim pa da imaš tudi v sony video vegasu 4.0 določene funkcije tega programa (ker je bila to včasih ena in ista firma)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DTS preko spdif outOddelek: Zvok in slika | 2408 (2167) | gumby |
» | Ripanje DVD-jevOddelek: Zvok in slika | 2585 (2098) | Law_Enforcer |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2544 (1482) | franc3e |
» | Enemy at the gates - unknown audio codecOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (820) | Vanich |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2797 (2361) | buhica1 |