» »

NEKI O PEKI

NEKI O PEKI

dejc2 ::

Ko zapečem cd pa mi na njem ostane še kakšnih 100 MB prostora, pa sem pol probu posnet še neki gor in mi je posnelo, sam pol ko sem to naredu, mi noče več pokazat tastare vsebine, mi pokaže sam tisto kar sem nazadnje posnel gor.

Zanima me zakj to, sošolc nardi isto pa mu pokaže vse.

Imam cdrw Teac 8x8x32, uporabljam pa nerota.

abcde7 ::

Če maš winoncd je to čist simpl nardit! Nalož si ga!:))

TheHijacker ::

Če pečeš multisession moraš povedati da naj "Add files to compilation" in nič drugega. Vsaj tako jaz snemam s Nerotom. Ko to označiš ti sam prebere kaj je na CD-ju in izberi zadnji session. Potem samo dodajaj.

Robo za 3 sekunde :D

Klemenn ::

Pa še ime moraš dat isto kot je bila prejšnja kompilacija. Nero sux;((;((;((

Han ::

No ja, to zadnje ne drži ravno... :P

JLP ::

Ko prvič CD pečeš morš na Multisession tabu izbrat Start Multisession disk. Poleg tega na Burn tabu ne smeš ibklukat Finalize CD da boš lahko pol drugič naprej pisov na CD.
Ko pa drugič hočeš kaj dodat na ta CD pa vstaviš CD, na Multisession tabu izbereš Continue Multisession diskizbereš opcije in klikneš gumb New (ni treba nč pisat imena diska pa to ker to Nero avtomatsk prebere s CDja). Pol se pokaže dialog kjer izbereš Track in tm morš izbrat tistega ki je najbolj spoda, recimo Track 02. Nero prebere vsebino CDja in ti nato samo dodajaš datoteke ali pa jih brišeš iz kompilacije.
Upam da to pomaga.
Live long and prosper!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???

Oddelek: Pomoč in nasveti
242511 (2167) 5er-->
»

nastavitve za peko divx filmov v nerotu

Oddelek: Zvok in slika