Forum » Kaj kupiti » menjava matične plošče
menjava matične plošče
lali12 ::
Imam matično Matsonic 8147C pa me zanima kaj bi pridobil,če bi jo zamenjal za EPOX 8rda+. V trgovini v kateri sem nabavil omenjeno ploščo mi je pol leta staro ploščo ocenil na 11k, tako da bi za omenjeno EPOX-ovo doplačal približno 9k.Koliko sem bral na forumu je EPOX-ova plošča vredna svojega denarja. Ne morem pa se odločit sam, ker ne vem kaj bom pridobil, saj mi do zdaj Matsonic-ova ni nagajala.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
Caligula ::
Jah jaz Matsonica ne poznam dobro, Epoxka pa je res vredu. Nforce2 je tudi kar zmogljiva zadeva. Kateri procesor pa imas? PA kak RAM?...
Moonman ::
Pridobil boš kar nekaj. Jaz bi jo menjal. Še posebej, če boš poskusil kaj navijati.
Boš videl, kaj pomeni prava svoboda pri nastavitvah v biosu. Matsonic se lahko skrije. Ne splača se ti edino, če se res ne misliš poglobiti v nastavitve oz. te to ne zanima.
Boš videl, kaj pomeni prava svoboda pri nastavitvah v biosu. Matsonic se lahko skrije. Ne splača se ti edino, če se res ne misliš poglobiti v nastavitve oz. te to ne zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS Update (Matsonic MS9147C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2351 (2233) | satfinder |
» | Katero maticno plato kupiti ??? asus vs dfiOddelek: Kaj kupiti | 2357 (1601) | DominusSLO |
» | Katero rabljeno plato vzet?Oddelek: Kaj kupiti | 994 (848) | pilatus9 |
» | Računalnik za 30 tisočOddelek: Kaj kupiti | 1246 (1037) | _Tom_ |
» | matsonic ???Oddelek: Kaj kupiti | 2005 (1817) | steiner |