Forum » Kaj kupiti » matsonic ???
matsonic ???
Mark ::
ponujajo mi mbord MATSONIC MS 9047. A je ze kdo slisal za kaj takega. Na proizvajalcevi strani ga ni, na netu pa je samo v vzhodnih drzavah in nikjer drugje.
- premaknil: Gandalfar ()
Duhec ::
Mark, kje ti živiš in kje iščeš ? Ploščo prodajajo pri slovenski firmi ANNId.o.o. , tu pa imaš naslov ''proizvajalčeve'' strani:
http://www.matsonic.com.tw/eng/products...
Res je najnižji cenovni razred za P4 - intel D845 chipset sisteme ! Vendar to ne pomeni, da ne deluje !
http://www.matsonic.com.tw/eng/products...
Res je najnižji cenovni razred za P4 - intel D845 chipset sisteme ! Vendar to ne pomeni, da ne deluje !
Boky ::
Kolega ima nekega matsonica pa mu cisto vredu dela. Na forumu se je nekaj govorilo, da ce na plati odlimas nalepko matsonic prides do napisa ECS.
TribesMan ::
Če ti gre res tak za nohte z dnarjem rajš uzem EPOX 4BEAV je čist kul se lepo navija ma 845D chipset podpira usb2 in ma integrirano SB zravn pa dobiš še anteno za bluetooth pa še pocen je košta 26jurjev
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Kekec ::
Nekaj mesecov nazaj smo vrnili tri matične plošče nazaj od MAtsonica, ker so bile zanič, enmu se je obešu na par minut enmu je kr neki štekal ... v glavnem drek od dreka če imaš kaj več naprav nameščenih tko da ne priporočam!
planetparty ::
TribesMan in Kekec imata prav!
Jaz sem imel Matsonic za te nove celerone do 1300MHz(Uporabljal sem ga za C700)
Edina stvar, ki je bila dobra na tej pločši je to, da je sploh delala!
O navijanju pa ne igubljajmo besed!
Matsonic dela SRAMOTO!
Jaz ne vem kako je mogoče proizvesti kaj takega
Jaz sem imel Matsonic za te nove celerone do 1300MHz(Uporabljal sem ga za C700)
Edina stvar, ki je bila dobra na tej pločši je to, da je sploh delala!
O navijanju pa ne igubljajmo besed!
Matsonic dela SRAMOTO!
Jaz ne vem kako je mogoče proizvesti kaj takega
Jaxx ::
kaj ste eni moroni ej... MS8127C in MS8137C socketA plate so od ECS-Elite z Matsonic nalepko (matsonic jih ne proizvaja, ampak samo pakira in naprej prodaja!) in do sedaj nisem imel še z nobeno problema!!! Kar pa se tiče ostalih Matsonicovih plat za Intel in predvsem starejših plat, so bile v bistvu pcchipsove, kar je pomenil poden od kvalitete, zato bi se jih moral izogibat, ne pa da tle kar na splošno in vsepovprek pluvate po Matsonicu...
Torej:
Matsonic socketA za AMD: se splača
Matsonic za intel: se ne splača, preveč problemov
Torej:
Matsonic socketA za AMD: se splača
Matsonic za intel: se ne splača, preveč problemov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaxx ()
StarY ::
No, Jaxx, da te razsvetlim.
PCChips je v lasti Elita (ECS Group), tok da je glih tak poden kot Matsonic.
Ce smo ze na takem naivoju, jasno.
PCChips je v lasti Elita (ECS Group), tok da je glih tak poden kot Matsonic.
Ce smo ze na takem naivoju, jasno.
zvery1 ::
Hja ne vem zakva se mi pol navije plata od 1300 do 1730?pomoje ni prov slab tale matsonic.(7177ct)
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Jaxx ::
7177ct je očitno od ECS-ja plata... Primerjaj layout z P6VXAT (pa poglej če je kakšna nalepka nad AGP-slotom, ke spodaj bi moral pisat P6VXAT)..
steiner ::
Dej mal povej o tej plati. A se da v biosu fsb štimat, predvsem me pa zanima, če ti RES v redu dela. A si jo kupu pri Anni-ju?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima ta plata USB 2.0 ? Matsonic_MS8137COddelek: Strojna oprema | 1015 (938) | Pyr0Beast |
» | Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1649 (1181) | CaqKa |
» | Računalnik za 30 tisočOddelek: Kaj kupiti | 1252 (1043) | _Tom_ |
» | M. PLošče Elite?Oddelek: Kaj kupiti | 1548 (1043) | mile |
» | Nakup matične pl.Oddelek: Kaj kupiti | 878 (785) | planetparty |