Forum » Zvok in slika » Kateri kabel za povezavo mojega rač. s TV?
Kateri kabel za povezavo mojega rač. s TV?
SonGoku ::
Dr. večer!
Zanima me, kateri kabel naj uporabim (kupim), da bi povezal moj računalnik (grafično kartico) s televizijo. Mam 9600XT s TV-Out, zraven pa sem dobil 2 kabla. En je rumene barve (mislim, da se reče činča) en pa je črne , njegov nastavek pa je podoben tistemu na miški, tipkovnici (PS/2). Oba sta nemreč prekratka. Naj kupim taka kabla, ki bosta enaka tema dvema ali moram kaj dokupit?
Hvala
Zanima me, kateri kabel naj uporabim (kupim), da bi povezal moj računalnik (grafično kartico) s televizijo. Mam 9600XT s TV-Out, zraven pa sem dobil 2 kabla. En je rumene barve (mislim, da se reče činča) en pa je črne , njegov nastavek pa je podoben tistemu na miški, tipkovnici (PS/2). Oba sta nemreč prekratka. Naj kupim taka kabla, ki bosta enaka tema dvema ali moram kaj dokupit?
Hvala
- zaklenil: CaqKa ()
SonGoku ::
Kaj je vseeno katerega uporabim?Na grafični kartici ne vidim nastavka za činče.Kaj niso te činče zraven za zvok?
hvala
hvala
Caligula ::
Drugace pa S-VHS kabel. Sploh, ce ma TV ze vhod za S-Video. Pa nasploh vvelja S-Video za najboljsega sploh pa ce se da se cimbolj izogibaj konverterjem, ker se s preklopi pocasi slabsa kvaliteta. Vec ko je vmesnih clenov slabsa je slika.
Skratka jaz priporocam (glede na to kak TV mas) takega, ki rabi cimmanj adapterjev. Mogoce S-Video na scart prikljucek,..
TVji majo zadaj ponavadi SCART in vzami kak S-Video to SCART.
Skratka jaz priporocam (glede na to kak TV mas) takega, ki rabi cimmanj adapterjev. Mogoce S-Video na scart prikljucek,..
TVji majo zadaj ponavadi SCART in vzami kak S-Video to SCART.
K0K0 ::
Poglej si tole
pc na tv
Jest sm se ravnal po ccd-jevih navodilih in moram priznat da je tale taskerjev kabel res ql Sm probov na 15m dolžine pa ni blo videt nobene izgube.Pa še dokaj pocen je .Drgač pa adapter iz s-video na činč majo v big bangu za neki mn kot 1k sit.
pc na tv
Jest sm se ravnal po ccd-jevih navodilih in moram priznat da je tale taskerjev kabel res ql Sm probov na 15m dolžine pa ni blo videt nobene izgube.Pa še dokaj pocen je .Drgač pa adapter iz s-video na činč majo v big bangu za neki mn kot 1k sit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4188 (3695) | KTr1sk |
» | r9800 pro in težave z tv outOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (733) | kriko1 |
» | za tiste ki imajo črnobelo sliko iz TV OUTaOddelek: Zvok in slika | 1284 (921) | Privatnik |
» | ATI TV out + SCART = ČB slika ???Oddelek: Zvok in slika | 1933 (1739) | Privatnik |
» | KabelOddelek: Zvok in slika | 1483 (1222) | Privatnik |