Forum » Strojna oprema » Nekaj vprašanj za vse lastnike plate epox 8 rda +
Nekaj vprašanj za vse lastnike plate epox 8 rda +
nokia6310 ::
Pozdrav vsem!
Imam nekaj vprašanj v zvezi s to plato:
Kje se v biosu vklopi ir port ki je na plati natančneje povedano ki sem ga dal na plato funkcije za ir port pa ne najdem windowsi xp ga ne prepoznajo na 8 k 3 a plati pa dela in tudi funkcija vklopa ir porta je?
Drugo kar me zanima je to zakaj v win xp pod disk drives nimam funkcije vklopa DMA oziroma kje se to naredi v win xp pro?
Update biosa je ze kakšna nova verzija biosa razen tiste iz lanskega leta za epox 8 rda + (revizija 2,2?
Hvala vsem za odgovore in prav lep lp!
Imam nekaj vprašanj v zvezi s to plato:
Kje se v biosu vklopi ir port ki je na plati natančneje povedano ki sem ga dal na plato funkcije za ir port pa ne najdem windowsi xp ga ne prepoznajo na 8 k 3 a plati pa dela in tudi funkcija vklopa ir porta je?
Drugo kar me zanima je to zakaj v win xp pod disk drives nimam funkcije vklopa DMA oziroma kje se to naredi v win xp pro?
Update biosa je ze kakšna nova verzija biosa razen tiste iz lanskega leta za epox 8 rda + (revizija 2,2?
Hvala vsem za odgovore in prav lep lp!
Zheegec ::
IDE/ATA/ATAPI controllers v device managerju.
Za ostalo ti bo pa kdo ki ima 8rda+ povedal
Za ostalo ti bo pa kdo ki ima 8rda+ povedal
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi test LEGO mindstorms NXTOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9719 (7079) | darkolord |
» | Flashal BIOS na Epox 8rda+, sedaj tipkovnica ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1122) | EZ2BHard |
» | Pomoč kaj je bolje Nforce2 ali KT400Oddelek: Kaj kupiti | 1423 (1115) | snoop |
» | Ir konektor prosim pomočOddelek: Strojna oprema | 899 (846) | sash |
» | Epox 8rda+ (težave z gonilniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1093) | Zheegec |