Forum » Pomoč in nasveti » virus scan po formatiranju
virus scan po formatiranju
garg ::
computer mi je cist zmedlo in ga grem sformatirat.
a je priporočljivo oziroma ali se da po formatiranju pregledat računalnik z kakim antivirusom ali kaj podobnega?
a je priporočljivo oziroma ali se da po formatiranju pregledat računalnik z kakim antivirusom ali kaj podobnega?
Highlag ::
V kolikor popolnoma sformatiraš disk in naložiš programsko opremo iz preverjenih nosilcev (originalnih) potem je verjetnost, da stakneš virus precej majhna se ti ne zdi?
Never trust a computer you can't throw out a window
ni vprasanje v opremi, ki jo nameravam naložiti ampak v morebitnih virusih, ki so že od prej prisotni v računalniku.
ali je možno, da je kjeri v biosu? kako se to pregleda?
ali je možno, da je kjeri v biosu? kako se to pregleda?
Dead_Eye ::
formatiranje diska preživijo samo virusi ki okužijo Master boot record, bios-a se ne da okužit, lahko ga samo prepiše(če ni write protected), v RAM-u pa ne preživi če ugasneš rač in spet prižgeš.
The one and only
ej hvala stari!
a se da da resetirat bios ali kaj podobnega, ker mi kaze error-protect fault takoj pri začetku instalacije windowsow.
a se da da resetirat bios ali kaj podobnega, ker mi kaze error-protect fault takoj pri začetku instalacije windowsow.
ddeben ::
Ja se ga da, in sicer na maticni mas eno baterijo- vzami jo ven za 5min in jo potem nazaj daj na svoje mesto....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi virus za Apple Mac, ki okuži strojno opremoOddelek: Novice / Varnost | 41916 (38544) | kronik |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44154 (26194) | BorutK-73 |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2859 (2582) | Cold1 |
» | Ubuntu: šifriranje domačih imenikov in druge novostiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5339 (3560) | BlueRunner |
» | Odstranjevanje trdovratne hibridne zalege [Napredno]Oddelek: Informacijska varnost | 2952 (2118) | fiction |