Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express
Outlook express
Business ::
Fantje in dekleta! Rabim pomoč.
Pošto, ki jo dobim od kogarkol in če je subject enak, mi pošto zloži pod tisti mail, kateri je prvi imel ta subject. Pred pošto se ustvari kvadratek in noter je napisan plus enako kot pred mapami v raziskovalcu, v katerih so podmape. Kako se da to odstraniti, da bi bila vsaka pošta za sebe? Prosim za nasvete, ker mi to že precej načenja živce. Hvala v naprej vsem za koristni nasvet!
(Uporabljam Outlook Express in win XP).
LP
Business
Pošto, ki jo dobim od kogarkol in če je subject enak, mi pošto zloži pod tisti mail, kateri je prvi imel ta subject. Pred pošto se ustvari kvadratek in noter je napisan plus enako kot pred mapami v raziskovalcu, v katerih so podmape. Kako se da to odstraniti, da bi bila vsaka pošta za sebe? Prosim za nasvete, ker mi to že precej načenja živce. Hvala v naprej vsem za koristni nasvet!
(Uporabljam Outlook Express in win XP).
LP
Business
Lith ::
kaj ?? kaj sploh imaš vključeno ?
drugače pa :
- če imaš v OExp v njem ustvariš mape pod Inbox, npr.:
INBOX
-ST
-Info
in potem pod Tools - message rules - Mail,
nastaviš pogoje s katerimi se bo prihajajoča pošta razvrščala v podmape (ST, Info). To je pa potem tako enostavno, da moraš samo označit od koga prihaja pošta (npr. @slo-tech.com) in v katero mapo naj se premaknejo sporočila (ST)
LP
drugače pa :
- če imaš v OExp v njem ustvariš mape pod Inbox, npr.:
INBOX
-ST
-Info
in potem pod Tools - message rules - Mail,
nastaviš pogoje s katerimi se bo prihajajoča pošta razvrščala v podmape (ST, Info). To je pa potem tako enostavno, da moraš samo označit od koga prihaja pošta (npr. @slo-tech.com) in v katero mapo naj se premaknejo sporočila (ST)
LP
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Business ::
Ne ne mislim to! Po default je tako, da ko dobiš pošto od kogarkoli, se ti shrani v mapo Prejeto, kot pošta pač. Neglede na to kakšen je subject. V mapi pošta ni ustvarjene nobene podmape. Ni nastavljen noben message rule, vsaj v teh nastavitvah Tools> Message Rules > mail. Torej, da bolje razložim v mapi Prejeto dobim sporočilo npr. od Kekca s temo "kolo". Potem pa mi pošlje Rožle pismo s temo "kolo". Ko prispe to drugo pismo, se pred pismom od Kekca ustvari kvadratek, noter plus, in ko klikneš gor se prikaže pismo od Rožleta. Če ne klikneš na kvadratek, se pismo od Rožleta sploh ne vidi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yahoo outlookOddelek: Programska oprema | 1420 (1381) | anchi79 |
» | Kako posredovati dobljeno pošto???Oddelek: Programska oprema | 1400 (1338) | Damjan Jagar |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1920) | kockish |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 1579 (1362) | Loki |
» | Ena nastavitev v Outlook-u !Oddelek: Omrežja in internet | 778 (674) | JLP |