Forum » Omrežja in internet » Internet-linux-windows-tezave :(
Internet-linux-windows-tezave :(
bizzare_ ::
No, prvo lepo vsi pozdravljeni, imam ne problem, pa ga bom skušal razložiti, v linuxu imam narejeno deljenje internet powezave, in potem se na windowsih ''povezem'' na linux, in sem odjemalec interneta (nisem najdu bolse besede), no in sedaj se poraja problem, veliko ircam, in, me vsake tolko casa dol mece , kr disconnecta me, sumim da to takrat, ko racunalnik na linuxu menja ip, ta stvar je zlo nadlezna , ima, kdo mogoče rešitev za to težavo?:)
Če je napaka tista, ki sem jo jaz napisal, sem razmisljal, da bi mogoce obstajal kaksen program, ki bi skoz spremljal ip na linuxu, ali karkoli..
Se priporocam za resitve ;)
Če je napaka tista, ki sem jo jaz napisal, sem razmisljal, da bi mogoce obstajal kaksen program, ki bi skoz spremljal ip na linuxu, ali karkoli..
Se priporocam za resitve ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre na Linuxu še vedno počasnejše kot na Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 25315 (20964) | MrStein |
» | [Linux] Poganjanje Pantheon-aOddelek: Programska oprema | 5152 (2349) | luckoj |
⊘ | Linux desktop, statistika iz googla (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 17870 (15923) | techfreak :) |
» | Linux + windows dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 1831 (1612) | Meizu |
» | Postavitev omrežja - poslovnoOddelek: Omrežja in internet | 1775 (1448) | SasoS |