Forum » Omrežja in internet » Kako spremeniti prikaz iz paketov v byte?
Kako spremeniti prikaz iz paketov v byte?
zvery1 ::
Ko se mi modem poveže na net mi je pri prejšnji mrežni lepo kazalo število prenesenih bajtov gor in dol.Po zamenjavi mrežne mi pa kaže pakete?!?
Kako to zrihtat da bojo spet bayti?
Hvala
Kako to zrihtat da bojo spet bayti?
Hvala
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
CaqKa ::
če se ne motim prenešena bajte prikazuje samo za dial up.. za ethernet povezave pa je vedno kazalo pakteke...
če pa kdo ve kje v registriju je treba pohekat da bo kazalo bajte tudi za eth pa kr naj pove :)
če pa kdo ve kje v registriju je treba pohekat da bo kazalo bajte tudi za eth pa kr naj pove :)
Ne...to ne more biti res, ker pri prejsni mrezni mi je kazalo v bytih pa mam ze skoz kabelski net.
krneki ::
Mislim, da je odvisno od driverjev oz. mrežne. Je pa res, da velika večina kaže samo pakete, ker je to pač lažje.
shock ::
Niti ne. To sem tudi jaz hotel pred časom da mi kaže iz pakete v byte. Zdaj nevem kaj sem naredil za enga hudiča pa mi zdaj kaže moja mrežna byte.
Fajn bi blo da bi se spomnil kako ti je ratal zrihtat zadeva, ker to blo res fajn da se tole postima!
CaqKa ::
pomojem bi se dalo če bi vedel katero postavko bi bilo treba spremenit v inf fajlu od driverov. pa potem na novo inštalirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni disk kapaciteta ?Oddelek: Strojna oprema | 1030 (783) | ender |
» | speedtest.siOddelek: Omrežja in internet | 13789 (12177) | Pesimist |
» | Težave z ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1179 (897) | jurre |
» | Nova terminologija: KB = 10^3 bytov, KiB = 2^10 bytov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 21224 (17703) | gumby |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10921 (10921) | hruske |