Forum » Pomoč in nasveti » dvd problemi
dvd problemi
slo ::
živjo
imam en problem in sicer z dvd enoto sony ddu1621 enota mi normalno bere vse dvd-je in cd-je razen tistih ki so dvojno zapisani ca. 8gb. poskusil sm že z več dvd-ji vendar vedno na sredini filma zablokira in morem pol prestaviti film malo naprej. na nekih tujih straneh sem prebral da se da tej enoti zamenjat firmware na firmware od liteon-a ltd 122 samo jest tega ne znam niti ne vem kako varno je to in če bi to sploh pomagalo.
HVALA
imam en problem in sicer z dvd enoto sony ddu1621 enota mi normalno bere vse dvd-je in cd-je razen tistih ki so dvojno zapisani ca. 8gb. poskusil sm že z več dvd-ji vendar vedno na sredini filma zablokira in morem pol prestaviti film malo naprej. na nekih tujih straneh sem prebral da se da tej enoti zamenjat firmware na firmware od liteon-a ltd 122 samo jest tega ne znam niti ne vem kako varno je to in če bi to sploh pomagalo.
HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LITEON 811SOddelek: Strojna oprema | 903 (764) | Zorro |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2305 (1248) | TheHijacker |
» | kateri combo dvd+cdrw?Oddelek: Kaj kupiti | 1749 (1465) | boštjan |
» | Nov test - DVD sukalnikiOddelek: Novice / Nova vsebina | 2471 (2471) | AtaStrumf |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2131 (1675) | luni |