Forum » Pomoč in nasveti » Random resetiranje
Random resetiranje
TylerDurden ::
Računalnik se mi je začel nenadoma sam od sebe resetirati, dela pa kakšnih 10 minut, potem se zresetira. Vse temperature so OK. A je noname 300W dovolj pa amd 2.4xp, GF 4200 ti, en disk, en pekač in 4 ventilatorje.
Motherboard je pa soltek nforce2, če še to kaj pomaga.
Hvala za pomoč.
Motherboard je pa soltek nforce2, če še to kaj pomaga.
Hvala za pomoč.
Let\'s make some soap ...
majlo ::
Si pomislil na virus al pa trojanca?
Podobno sem spraševal v moji temi
Računalnik se resetira
Mislim, da sem imel kar par trojancev, nisem pa siguren. Sem probaval z odstranitvenimi programi, a me je vse skupaj jebalo, tako da sem na novo naložil windows.
Temperature niso krive, ker mi zdaj dela vse bp.
Podobno sem spraševal v moji temi
Računalnik se resetira
Mislim, da sem imel kar par trojancev, nisem pa siguren. Sem probaval z odstranitvenimi programi, a me je vse skupaj jebalo, tako da sem na novo naložil windows.
Temperature niso krive, ker mi zdaj dela vse bp.
OnTheMic ::
Če se ti to dogaja samo danes -> motnje v omrežju zaradi vremena. Pri nas v firmi se je danes zaradi tega par računalnikov že vsaj 5x istočasno resetiralo.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OnTheMic ()
TylerDurden ::
Ja zdej je kul, za vsak slučaj sem še vse rame na novo pretaklnil in kable pregledal, ampak se resetiranje ni več pojavilo. Nisem pa imel nažalost nobene žarnice prižgane, da bi videl če je napetost padla.
Lokacija je pa LJ, Nove Poljane. Svašta...
Zakaj vedno mislim da je kaj narobe z mojim računalnikom, če je pa ponavadi kriv SiOL, Elektro in podobne inštitucije.
Lokacija je pa LJ, Nove Poljane. Svašta...
Zakaj vedno mislim da je kaj narobe z mojim računalnikom, če je pa ponavadi kriv SiOL, Elektro in podobne inštitucije.
Let\'s make some soap ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software za prižiganje in ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3154 (2313) | clemense |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3616 (2875) | boset |
» | Resetiranje računalnika POOMOČ!!Oddelek: Strojna oprema | 1102 (1036) | stromar |
» | Disk se mi stalno izklaplja, se komu vsaj malo sanja zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1142) | esi |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3928 (3140) | antraxxx |