Forum » Programska oprema » bittorent client?
bittorent client?
MrX ::
y0!
mene pa zanima katere cliente ste že probali in kateri vam je bil najboljši. rad bi nekaj kar ne požre full rama in cpuja. kaj prišpročate?
ps.: mogoče ve kdo zakaj mi na cajte kr zmrzne en torent in obremeni cpu za 100%?
mene pa zanima katere cliente ste že probali in kateri vam je bil najboljši. rad bi nekaj kar ne požre full rama in cpuja. kaj prišpročate?
ps.: mogoče ve kdo zakaj mi na cajte kr zmrzne en torent in obremeni cpu za 100%?
OmegaBlue ::
Torrentstorm mi je kar ušeč, uporabla SHADOWS downloader in malo olepša in olajša delo z njim.
Glede zmrzovanja je ponavadi kriv sam tracker, tako da napaka ni na tvoji strani.
Glede zmrzovanja je ponavadi kriv sam tracker, tako da napaka ni na tvoji strani.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
krucymucy ::
probu sem skoraj vse, vsaj mislim, uporabljal azureusa, ki pa ima eno slabo lastnost ... pisan je v javi in pozre ogromno resourecev ... zato imam sedaj abc ki je skoraj tako dober vendar pa recim 5x manj pozresen z ramom in dosti manj jemlje CPU-ju ...
tengo ::
Jaz bi pa vprašal, a se najde kak tukaj , Ki bi mi podrobno razložil o tej stvari, od klientov , uporabe, mal sem gledal po netu, rabil bi pa v slovenščini navodila;enostavno sm nov v tem pa bi rad uporabljal to zadevo.Unemu če se bo dalo se mu res zelo zahvaljujem!!!!
McLaren Mercedes se ve...
Tr0n ::
Ne rabis slovenscine. Instaliras klient, 2x click na torrent in se ze snema. Poglej se tole temo za ostale informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 489967 (40103) | Rias Gremory |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13157 (10121) | "KeKc" |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15600 (12730) | simnov |
» | torrent clienti & hitrostOddelek: Omrežja in internet | 1895 (1709) | ping |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4565 (4565) | zile |