Forum » Programska oprema » Najboljši defragmenter
Najboljši defragmenter
KontraCepec ::
Kater je najboljši program za defragmentiranje? Meni se zdi najboljši O&O Defrag. Zaradi splošnega mnenja sem sedaj probal še Executivov Diskeeper... pa se mi o&o zdi še vedno boljši (sistem se hitreje odziva če defragmentiram z njim, kar mi je najpomembnejše).
Torej kater je najboljši?
Torej kater je najboljši?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Matev ::
če jaz poženem defrag se mi zdi da bi računalnik rabu par dni da uredi vse skupi....
a je sploh mogoče defragmentirati v realnem času 30+ giga disk naphan do recimo polovice
se mi zdi da je tale defrag sam do ene 400-1000mega diskov bil uporaben
a je sploh mogoče defragmentirati v realnem času 30+ giga disk naphan do recimo polovice
se mi zdi da je tale defrag sam do ene 400-1000mega diskov bil uporaben
Tilen ::
Matev, jaz dam moj disk defragmentirat recimo ob 2 zjutraj in pojma nimam kdaj se to konca :) vem samo da ko se zbudim ob 10 da je vse naret. Diskeeper pa dela zelo hitro mislim da bi v kaksnih 2 urah tale moj disk "porihtal".
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
KontraCepec ::
Jah matev, tako je... pa sej dost je že, če je sistemska particija defragmentirana. In ta pri meni nikoli ne zraste čez 5gb, tako da za defrag porabi okrog 1 uro.
Na tej particiji je samo os in programi. Dokumenti, mp3ji, začasni programčki, igre so na drugih particijah. Tako se sistemska niti ne spreminja dost in je dovolj, če defragmentiram vsake 3 mesce enkrat. Ena ura na četrtletje pa niti ni dost ;)
Važno je, da so fajli, ki jih os pogosto rabi v enem kosu, za dokumente, mp3je in podobno navlako je škoda izgubljat čas.
Na tej particiji je samo os in programi. Dokumenti, mp3ji, začasni programčki, igre so na drugih particijah. Tako se sistemska niti ne spreminja dost in je dovolj, če defragmentiram vsake 3 mesce enkrat. Ena ura na četrtletje pa niti ni dost ;)
Važno je, da so fajli, ki jih os pogosto rabi v enem kosu, za dokumente, mp3je in podobno navlako je škoda izgubljat čas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk defragmenter ne opravi do konca svojega delaOddelek: Programska oprema | 2038 (1577) | lolek84 |
» | Defragmentiranje??Oddelek: Programska oprema | 2026 (1485) | elasto_mania |
» | Program za defragmentiranje!Oddelek: Programska oprema | 2328 (2076) | LuckyMato |
» | Kateri program za defrag?Oddelek: Programska oprema | 3487 (2958) | Jeebs |
» | Defragment Disk na WindowsXP-težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (837) | Kriko |