Forum » Pomoč in nasveti » No, strokovnjaki izkažite se
No, strokovnjaki izkažite se
Makaron_hater ::
Že, že,
Novega durona ali pa TB-ja je že lahko napiliti, kaj pa pentium 1.
Kako bi odklenil pomnoževalnik na teh old-timerjih? FSB-ja ne morem povečat ker mi matična ne podpira.
No, mojstri...
Novega durona ali pa TB-ja je že lahko napiliti, kaj pa pentium 1.
Kako bi odklenil pomnoževalnik na teh old-timerjih? FSB-ja ne morem povečat ker mi matična ne podpira.
No, mojstri...
Tjulenj ::
em... lahko da se motim ampak IMO, P1 sploh nima zaklenjenega pomnozevalnika zaklepanje je prislo s prvimi celeroni
a sm majstr?
a sm majstr?
Matri[X] ::
Jaz sem mojga starga pentiuma 166mmx navijal brez težav. Nobena Pentača 1 naj nebi imela ničesar zaklenjena (razen brez moje vednosi). Na nastavitev mostičkov poglej v priročnik, ki si ga dobil zraven Matične plošče.
Binji ::
Procesorji so bili tehnolosko dovolj dovrseni za vecje navijanje komaj pri Celeronih tako da se P1 brez problema navijajo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ginek ::
Nisi majstr. Zadnje serije P1 200 MMX so že bile zaklenjene, zagotovo, ker sem imel jaz prav enega od njih :(.
VASkO ::
jaz sem tudi mel p200mmx zaklenjenega, vendar je vseeno dalal na 250mhz (2,5x83mhz) do izgube podatkov na disku zaradi previsokega PCI clocka
kaj pa P 133 na Concord- materi plati?
Aja, pa še to. Ne vem zakaj mi ne pusti fleširat biosov. Sploh ne potegne, kjub temu da fleširanje podpira. A je kkšna fora?
Aja, pa še to. Ne vem zakaj mi ne pusti fleširat biosov. Sploh ne potegne, kjub temu da fleširanje podpira. A je kkšna fora?
msmiha ::
To so tisti stari čipi za BIOSe na katere se ne da ponovno pisat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Okej, moja napaka. Priznam...
Ampak če nimaš nič drugega za pripmniti, potem raje ne komentiraj moje slovnice, ker je sigurno boljša kot tvoja.
Ampak če nimaš nič drugega za pripmniti, potem raje ne komentiraj moje slovnice, ker je sigurno boljša kot tvoja.
frudi ::
btw, nekateri p1 so meli navzgor zaklenjen množilnik, tudi tako stare mrcine kot p133. sem se tud sam srečal s takimi primerki...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
frudi ::
zvišaš fsb, če ti plata to podpira. če ne, pač nimaš sreče...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8326 (5128) | floyd1 |
» | katere procesorje ste že imeli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8495 (7389) | H3ro1n |
» | P166 navijanjeOddelek: Navijanje | 1538 (1027) | Azrael |
» | Prvi overclock!Oddelek: Navijanje | 1375 (1007) | Riccio_ |
» | Najbolj navit stari procOddelek: Navijanje | 1399 (1064) | MiKi |