Forum » Programska oprema » Norton Ghost in dupliciranje particij.
Norton Ghost in dupliciranje particij.
leppard ::
glede tega Ghosta..
Rad bi kopiral cel C: (to je cel disk z eno particijo) z windowsi in programi na nov disk, kjer mam 2 paricije(D: in E:), rad bi da mi delajo winsi z D:-ja..
Nov disk je napolnjen skor do konca(120GB).
Ker mam Ghost v nemscini ne razumem najbolj. Ce dam da mi kopira pod Advanced option/ duplizieren a mi pol formatira ciljni disk?
ker tega nebi rad v nobenem primeru!!
in ko nastavim za dupliciranje mi ne izpise tocno v katero particijo se bo izvedlo ampak samo na novi Maxtorjev disk mi pokaze?
lp
Rad bi kopiral cel C: (to je cel disk z eno particijo) z windowsi in programi na nov disk, kjer mam 2 paricije(D: in E:), rad bi da mi delajo winsi z D:-ja..
Nov disk je napolnjen skor do konca(120GB).
Ker mam Ghost v nemscini ne razumem najbolj. Ce dam da mi kopira pod Advanced option/ duplizieren a mi pol formatira ciljni disk?
ker tega nebi rad v nobenem primeru!!
in ko nastavim za dupliciranje mi ne izpise tocno v katero particijo se bo izvedlo ampak samo na novi Maxtorjev disk mi pokaze?
lp
So 80's!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 2099 (1732) | solatko |
» | Premestitev Linux sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1386 (1189) | Highlander |
» | kako narediti duplikat sistema (brez "ghosta"!!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1282) | ferjan |
» | Prenos NT 4.0 OS z Ghostom na drugi diskOddelek: Operacijski sistemi | 1384 (1256) | Lith |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1703 (1496) | MrX |