Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč glede serverja-routerja
Pomoč glede serverja-routerja
bogy ::
Pozdravljeni!
Zanima me ače mi lahko kdo pove ali mi bo deloval server na katerega sem prijavljen z kodo in IP naslovom. zdaj mi pa si nastavil router in mislim da mi zato ta server ne bo več deloval. zanima me ali se morda da na routerju kako nastavot novi IP da bi bil isti temu, ki ga imam sedaj na računalniku ali je morda kakšna druga rešitev. Lepo prosim za pomoč, ker mi je to zelo dobra pot do filmov in iger s katerimi se dosti bavim. Njalepša hvala
Zanima me ače mi lahko kdo pove ali mi bo deloval server na katerega sem prijavljen z kodo in IP naslovom. zdaj mi pa si nastavil router in mislim da mi zato ta server ne bo več deloval. zanima me ali se morda da na routerju kako nastavot novi IP da bi bil isti temu, ki ga imam sedaj na računalniku ali je morda kakšna druga rešitev. Lepo prosim za pomoč, ker mi je to zelo dobra pot do filmov in iger s katerimi se dosti bavim. Njalepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izteka se možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25772 (18968) | orreel |
» | Home OfficeOddelek: Omrežja in internet | 861 (611) | SeMiNeSanja |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6933 (6134) | s6c-gEL |
» | Šumniki in nekaj problemov.Oddelek: Izdelava spletišč | 777 (702) | garamond |
» | Dostop do oddaljenega računalnika preko Terminal ServicesOddelek: Operacijski sistemi | 1285 (1151) | alesrosina |