» »

PIII866 @ 1Ghz in več

PIII866 @ 1Ghz in več

lord VASCO ::

PIII866 (6.5×133) sm navil na 1001mhz (6.5×154) in mi do tuki dela stabilno in vse je lepo in prou, k ka pa navijm na več k 1001mhz pa pride v winse po mi pa u špilu zmrzne. A kdo ve kako ga naj navijm na več k 1Ghz ne d bi zmrzvou? Aja temperatura je pr 1040mhz okol 45°C. lohk bi jo spravu na mn če bi mel v kišti kšn ventilator.:\ Aja plata pa je Abit BX 133 RAID

HEKO ::

Hm......mogoče je to meja tega proca....

al pa maš malo previsoko overcl. pci, agp vodilo?
Idi v BEOS, pa vse preglej, dostikrat se zgodi, da se z BEOS-om vse uredi...

VSEKAKOR pa dvigni voltažo! (če že ni preveč...) + boljši cooler (ohišje naj bo dobro prezračeno..)>:D

msmiha ::

HEKO kaki BEOS (BEOS je operaciski sistem) Tist kar ti misliš je pa BIOS! Verjetno je kriva temperatura. Al je pa res to zgorna meja proca
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

strel ::

Hm men se zdi da so rami.Men to podobno dela na 133 Mhz mam 100Mhz 6 ns ram na cas 2.Kasneje pa sem kupu še en tak ram pa mora bit na cas 3. Glih tolk je za en kurc da ti zmrzne ko en čas igraš... AGP pa pri 133 še ni problem, po moje ?

element ::

Odgovor je preprost:
1. Dvign voltažo
2. Na proc dej Vulcanota2
3. Nared prepih čez ohišje
4. Podmaži s Arctic Silver 2 termalno pasto

No, zdej ga boš pa lohk navil na 2ghz >:D :D!

lord VASCO ::

Ja kaj mi bo boljše hlajenje če pa je pr 1040mhz 1°C več k pa pr 866mhz!!!;(( Sm pa slišu d P3 ne gre čez 1ghz, P3 1.13 ghz so umaknil s prodaje k so u špilih zmrzval (kokr moj nad 1ghz);((

OZZY ::

Copermini se ne grejejo toliko kot amd procesorji. Zato je tudi razlika v temperaturi veliko manjša kot pri amdju. Razlika v gretju je zelo očitna. Tvoj, ko ga naviješ odda recimo kake 5w toplote več. to pa je recimo 1 stopinja na tvojem hladilniku. pri amdju pa bi to lahko bilo 2-3, saj že v osnovi odda skoraj še enkrat toliko toplote.
<
Ups to je odgovor na tvoje vprašanje v temi odg.
Go with the flow.

PIII850 ::

Prav tako mene isto zanima k mam pii 733/133, kako ga navit cez 1ghz, ker men gre samo do 900 MHz, pa se tam je bolj nestabilno kot stabilno!!!

element ::

Če bi zgori prebral bi ti blo jasn. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje AMD 1Ghz

Oddelek: Navijanje
442172 (1636) OwcA
»

navijanje celerona 700 Mhz

411827 (1292) sheep
»

Kt7A + TB900 OC :(

271351 (1128) AtaStrumf
»

CII OC

171566 (1326) GaS
»

PIII 700mhz Socket 370! Na kolko bi ga lahko spravil ??

151475 (1295) Kovax

Več podobnih tem