Forum » Navijanje » Problem pri navijanju 2.8ns ramov!
Problem pri navijanju 2.8ns ramov!
deann ::
Nabavil sem si grafično kartico Connect3d radeon 9600XT,z kartico sem sicer zelo zadovoljen moti me le slabo navijanje ramov(Hynix 2.8ns) saj gredo le do 325mhz,kolikor vem bi ti rami morali delovati vsaj do 350mhz! Kaj je vzrok za to?
- spremenil: deann ()
deann ::
pri 330mhz se pojavijo artifekti...razmišljal sem že o hlajenju vendar nevem če bo to dosti pomagalo...
Caligula ::
Zato smo bli pa eni nedavno skepticni, ce je res pametno padat na kao hitejse RAMe sam zato, ker majo kao manj ns.
Pr Radeonih se je res boljs drzat Samsungov, ker grejo tam do 370 v bencih, v igrah pa se dlje, ce mas dobro zluftano kisto.
To se dostkrat zgodi, da rami k so kao boljsi v bistvu gnojijo.
Pr Radeonih se je res boljs drzat Samsungov, ker grejo tam do 370 v bencih, v igrah pa se dlje, ce mas dobro zluftano kisto.
To se dostkrat zgodi, da rami k so kao boljsi v bistvu gnojijo.
DjTonic ::
Hm ja nekaj malega je odvisno od proizvajalca, druge stvari pa gre pripisati predvsem hlajenju ter voltažam. Saj če so voltaže nižje od zahtevanih za določene frekvence potem tukaj ni težko uganiti kaj je narobe. V takšnih primerih se voltmod izkaže za povsem dobrodošlo rešitev .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naviti ati radeon 9600pro 256mbOddelek: Navijanje | 1887 (1527) | jackorsen88 |
» | 9800se@9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4512 (3434) | Ice-Man |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3730 (3321) | planetparty |
» | radeon 9600(non-pro) koliko naviti?Oddelek: Navijanje | 1568 (1322) | killah bee |
» | soft mod 9500 non proOddelek: Navijanje | 2151 (1614) | boštjan |