Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zmrzne pri igranju igric!
Računalnik zmrzne pri igranju igric!
hijena3 ::
Vedno ko probam igrat kaksno igrico mi zmrzne rac., se resetira ali pa pokaze kaksno napako!! Mi lahko kdo pove kaj bi lahko bilo narobe??? Poskusil sem z OS win98 in winXP in ni nic boljse!! Nalozil sem nove driverje za graficno in isto!?!
Konfiguracija: AMD Duron 800, Lucky Star( via kt133), 256MB RAMa, GF 4 MX440,... Vem da racunalnik ni najnovejsi ampak bi moralo vseen kaj delat!!!
LP
Popravil sem naslov
ToniT
Konfiguracija: AMD Duron 800, Lucky Star( via kt133), 256MB RAMa, GF 4 MX440,... Vem da racunalnik ni najnovejsi ampak bi moralo vseen kaj delat!!!
LP
Popravil sem naslov
ToniT
- spremenil: ToniT ()
hijena3 ::
Ja to sem ze naredil!!! Prej sem imel GF2 MX400 pa sem se odlocil da kupim novo, ker sem mislil da je to vzrok!!! In spet ista pesem...
Slowenc ::
Pa povej še pri kateri igrici se ti to dogaja. In kakšen napajalnik imaš? In kakšne so tempreature?
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stari prdec in graficne karticeOddelek: Kaj kupiti | 2473 (1639) | m0LN4r |
» | Windows 10 downgradeOddelek: Operacijski sistemi | 5799 (3430) | Mare2 |
» | Koliko rama za računalnik...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5270 (4669) | Meizu |
» | Zakaj igre stanejo $60? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8045 (5788) | BigWhale |
» | Windows 2000 - uspel naloziti, AMPAK!!!Oddelek: Programska oprema | 1140 (866) | Highlag |