Forum » Pomoč in nasveti » problem z diskom in biosom
problem z diskom in biosom
spacejam ::
Pozdrav glavce!
Probmcek imam ...ima disk 15G maxtor al nekako podobno pise gor in sem flesal bios ....ke mi stara verzija ni prepopznala cel disk.
po uspesnem flesiranju je moj disk postal se manjsi iz prejsnjih 8G na seanjih 500M zakaj? fdisk mi tako velikost pokaze. Z flesanjem ni bilo nic narob vse prav. potem sem dal nazaj predhodnjo verzijo in je situacija bila enak ...dvom ali je sel disk v 3 P.M . ali je kaj drugega narobe. Help ME!!!!!!!!! cim prej
Hvala za odgovore v naprej!
Probmcek imam ...ima disk 15G maxtor al nekako podobno pise gor in sem flesal bios ....ke mi stara verzija ni prepopznala cel disk.
po uspesnem flesiranju je moj disk postal se manjsi iz prejsnjih 8G na seanjih 500M zakaj? fdisk mi tako velikost pokaze. Z flesanjem ni bilo nic narob vse prav. potem sem dal nazaj predhodnjo verzijo in je situacija bila enak ...dvom ali je sel disk v 3 P.M . ali je kaj drugega narobe. Help ME!!!!!!!!! cim prej
Hvala za odgovore v naprej!
Space-jam Team & Co.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows backup in restore - prosim za pomočOddelek: Operacijski sistemi | 2132 (994) | BorutK-73 |
» | Računalnik se ponovno in ponovno zaganja... Ali crkuje trdi disk??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2962 (2694) | Riff |
» | Netgear WNR3500L in web,php,mysql serverOddelek: Omrežja in internet | 1145 (914) | DuleKrtola |
» | uporabnost asus express gate ?Oddelek: Kaj kupiti | 2264 (1102) | LeftyD |
» | Diagnosti. test Orthos(Ram in CPU)- problem z RAM oz. diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1817) | x-mix |