» »

Hudi problemi z V3 ali RAMi

Hudi problemi z V3 ali RAMi

Dzqint ::

Imam resen problem glede Voodoo 3 3000 ali glede ramov(M-TEK PC133). Namrec racunalnik mi dela super vendar se npr. vsake 10 min upocasni toliko pocas, da je pomojem 100mhz z 16 mb rame hitrej in traja okoli 2 minute, nato pa se cez 10 min ponovi. Na zacetku sem mislil, da so winsi sfukani in sm formatiru, vendar je bilo isto.
P.s. rame bom jutri testiru da drugem rac, da vidm kaj je sfukan, vendar po mojem mnenju je V3
:|:|
  • spremenil: Dzqint ()

Mate ::

Kasno mas hlajenje kiste. POskusi met odprto kisto... al pa ene dva venta nasraufi nekam... ce to ne pomaga formatiraj

Mr.-Viko ::

Sošolec je imel podobne probleme, vendar ni imel V3. Računalnik mu je cel čas nagajal; kakor je hotel kaj delati, so mu Winsi javili napako. Formatiral jih je pa brez uspeha. Potem sta še z enim mojim sošolcem testirala RAM in evo ti napako! RAMe je v P.M. (piskru marmelade)! Formatiranje ne bo pomagalo, RAMe pa čimprej testiraj!

Good luck! 8-)
No comment, really

Dzqint ::

RAMe sem testiru in so dobri. V3 je krivec, saj ko se temperatura dvigne zacne vse stekat. Frend je meu isti problem z V3, vendar ko je dal ventilator zraven v3 je delal ql.
P.S. hlajenje mam se kr dobro in ne vidm razloga zakaj se v3 tok ogreva (Golden Orb imam, ter System Exaust Blower direktno pod V3 rebri. Ko rebra odvajajo toploto jo nato Exaust Blower poslje iz ohisja)

ChiefThunder ::

sam imam isto vodooja pa exust blowerja, corba pa en 8*8 intake fan, pa zadeva dela vredu. Pa maš še kj navit? Priporočam ti, da montiraš še ne ventilator, ki bo vlekel hladen zrak spodaj v ohišje...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Dzqint ::

Nc nimam navit. No glede tega sedaj mi je ze en dan od takrat ko sm to napisu delal v redu.

EvilK|NG ::

Ej model jst mam Voodoo 3 3000 flashiran na 3500 pa mi dela cist ok, hlajenje mam pa Od celerona ventilator odšravfaš dol pa blue orba odšravfaš dol k ma une 3 šravfke in blue orba sam ventilator pršravfaš na ta rebra, seveda ne na procesorjevmu qlerju to delat, ampak kup ena al pa ce kje dobis , jst sm dobu od frenda k je blo uno zlomljen k je za zataknt vent. na socket tista kovina in zvrtas lukne cist u easy in men hladi ql!!!! >:D

Dzqint ::

A bi se dal pogledat koliko se V3 3000 ogreva ne da bi potreboval dajati toplotno sondo na v3 pa se pol ne vem ce del in kok je.

miranpozar ::

Kaj pa ce Voodoo ni kriv? Lahko se ti pregreva procesor! Probaj si sposodit kaksno graficno kartico pa testriaj ali ti tudi z njo nagaja!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hlajenje dobre stare Voodoo3/3000

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
161495 (1342) Dr_M
»

overclockanje voodoo-ja 3

Oddelek: Navijanje
261291 (961) singular
»

Voodoo - VROČE!!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
401807 (1510) Evil|One
»

Prosim pomoc pri V3 3000

Oddelek: Navijanje
151692 (1484) element
»

overclockanje grafične kartice

Oddelek: Navijanje
151474 (1301) ABX

Več podobnih tem