Forum » Sedem umetnosti » Včeraj na TV - Angleški pacient
Včeraj na TV - Angleški pacient
DoloresJane ::
Je kdo gledal? Kako se vam je zdelo?
Sama včeraj sicer nisem gledala, ker sem imela druge "obveznosti", sicer zagotovo bi. Je pa res, da sem film gledala že petkrat in ga znam na pamet. Zame je to eden najboljših filmov, Finnesa pa kot igralca visoko cenim.
Vaši komentarji?
Sama včeraj sicer nisem gledala, ker sem imela druge "obveznosti", sicer zagotovo bi. Je pa res, da sem film gledala že petkrat in ga znam na pamet. Zame je to eden najboljših filmov, Finnesa pa kot igralca visoko cenim.
Vaši komentarji?
Thomas ::
Se strinjam z Nadezhdo. To je res dober film. Ampak tudi jest ga nisem gledal sinoči, kar je razvidno iz logov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
boom-bar ::
Film mi je bil všeč sam ga verjetno nism zakapiru lih najbolj.
Legalizirajte mehke droge!!!
Te mam že na črni listi! Mislim, tvojih eventualnih nasvetov o filmih ne bom poslušal.
Ma ne tebe! ulcirja! Ki se je pa rehabilitiral v sosedni temi.
Tvoje nasvete glede filmov upoštevam še naprej. Sploh če so prvoročni.
Tvoje nasvete glede filmov upoštevam še naprej. Sploh če so prvoročni.
Highlag ::
Mi ga je včeraj končno uspelo pogledat do konca.
Mislim, da si bom sigurno še našel čas za ponoven ogled. Sigurno je eden izmed boljših filmov, ki sem jih videl v zadnjem času.
Mislim, da si bom sigurno še našel čas za ponoven ogled. Sigurno je eden izmed boljših filmov, ki sem jih videl v zadnjem času.
Never trust a computer you can't throw out a window
Da se konec vleče obstaja razlog - Katherine je ležala v jami tri leta. (Za več informacij berite knjigo; M. Ondaatje: Angleški pacient)
boom-bar ::
Bom ob kaki priložnosti pogledal še enkrat, ker nekako nimam časa za net, šolo in knjige
Legalizirajte mehke droge!!!
Se mi zdi, da je rahla pozitivna korelacija med kvaliteto filma in odbitostjo njegovega naslova.
Vsaj 0,1.
Vsaj 0,1.
Rozica: v tem pa ni težave, kajne? Kot sem rekla - jaz se ga še nisem naveličala. Pa ga znam že na pamet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filmi vseh filmov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28443 (2627) | Thompic |
» | Blade Runner 2 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Sedem umetnosti | 114371 (78718) | nurse013 |
» | Iron Man 3Oddelek: Sedem umetnosti | 6321 (4461) | vostok_1 |
» | The Hours - UreOddelek: Sedem umetnosti | 1404 (1105) | undefined |
» | MementoOddelek: Sedem umetnosti | 1992 (1645) | madonch |