Forum » Operacijski sistemi » Kako skrajšati zaustavljalni čas v Xp?
Kako skrajšati zaustavljalni čas v Xp?
Nocko ::
Ciao!
Prosil bi vas za pomoč, do nadalnjega se mi je računalnik ogasnil v nekaj več kot 20 sec, sedaj en dan pa želim zvečer uzključit računalnik in glej ga zlomka mine kao 5 minut dokler se izklopi. Osebno me to zelo moti.
No stvar je taka, kao prikaže se oni Log In/Out slika, pa lučka za disk non-stop sveti! Probal sem že če bi lahko pogledal kaj računalnik počne, a se ne da!
Ima kdo kakšen predlog kaj bi lahko bilo in predvsem kako to odpraviti!
Probal šem že tudi BootVis, ki kao optimizira zagon in izklop pa nič ne pomaga!
Lp!
@ Nocko
Prosil bi vas za pomoč, do nadalnjega se mi je računalnik ogasnil v nekaj več kot 20 sec, sedaj en dan pa želim zvečer uzključit računalnik in glej ga zlomka mine kao 5 minut dokler se izklopi. Osebno me to zelo moti.
No stvar je taka, kao prikaže se oni Log In/Out slika, pa lučka za disk non-stop sveti! Probal sem že če bi lahko pogledal kaj računalnik počne, a se ne da!
Ima kdo kakšen predlog kaj bi lahko bilo in predvsem kako to odpraviti!
Probal šem že tudi BootVis, ki kao optimizira zagon in izklop pa nič ne pomaga!
Lp!
@ Nocko
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
mescaline9 ::
Predlagam defrag diska, optimizacijo winsow z norton utilities (natančneje norton windoctor). Mal preglej kakšni procesi ti laufajo, pa v članku na slo-tech poglej pod optimizacijo winsev. To je pretty much vse kar ti znam js pomagat.
BigWhale ::
5 minut je zlo verjetno pretirana ocena... :P
Ampak, lahko pa uporabis 'magicno tipko' ugasnil se bo v trenutku ;>
Ampak, lahko pa uporabis 'magicno tipko' ugasnil se bo v trenutku ;>
Hvala obema za odgovor!
Ibn Saba, hmm sem ravno prej se z nortonom poskusil pa tudi nic kaj bolje, oni clanek pa sem tudi prebral in nic kaj novega!
Ja kolk kaže bo potrebno sistem na novo gor naret!
Lp!
Ibn Saba, hmm sem ravno prej se z nortonom poskusil pa tudi nic kaj bolje, oni clanek pa sem tudi prebral in nic kaj novega!
Ja kolk kaže bo potrebno sistem na novo gor naret!
Lp!
gkovac ::
hmmm... jest imam pa "problem" da se mi včasih comp ne izklopi sploh... odvisno od dneva??!?? enkrat dela brez problemov drugič pa pomaga šele če ga ugasnem z držanjem tipke...
še kdo??
še kdo??
lp,
Hmm, saj ne morem verjeti!
Sem si včeraj vzel mal časa in računalnik mal ščistil z AD-Aware, Reg Cleaner, HD-Cleaner in System Cleaner, potem pa hočem izključiti mašinko in glej ga zlomka, mašinka se ogasne v roku 10 sec!
Mogoče se ti z neta kaki programček not v register naredi pa pol zajebava, tako da je dobro mal register popucat!
Lp!
@ Nocko
Sem si včeraj vzel mal časa in računalnik mal ščistil z AD-Aware, Reg Cleaner, HD-Cleaner in System Cleaner, potem pa hočem izključiti mašinko in glej ga zlomka, mašinka se ogasne v roku 10 sec!
Mogoče se ti z neta kaki programček not v register naredi pa pol zajebava, tako da je dobro mal register popucat!
Lp!
@ Nocko
DimmniBurek ::
Kje pa si dobu reg cleaner? kako se prog kliče v originalu? morda tudi mene zajebava- opr. vrstica ne dela....
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za razbremenitev sistema?Oddelek: Programska oprema | 1234 (1114) | mkonci |
» | Kateri RegCleaner?Oddelek: Programska oprema | 1687 (1373) | EMET |
» | Kako pa vi vzdržujete računalnikOddelek: Strojna oprema | 1970 (1301) | Tomay |
» | Shranjenvanje slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (895) | Heisenberg |
» | Salt Lake City 2002.....l.Oddelek: Igre | 1032 (764) | [t502] |