Forum » Pomoč in nasveti » Shranjenvanje slik
Shranjenvanje slik
Heisenberg ::
v internet explorerju je nekaj narobe pri meni,
vedno ko sem z kliknil z desno miskino tipko na sliko in izbral "save as" se je odprl okno z ze vensenim predlaganim originalnim imenom slike in vrsta fajla - naprimer jpg ali gif ali bmp....
toda sedaj hocem shranit mi predlaga "untitled" in shranim lahko samo kot BMP !!!!!!!!!
what tha fuc.k je narobe in zakaj to kr naenkrat iz danes na jutri, nisem pa spreminjal nicesar !
vedno ko sem z kliknil z desno miskino tipko na sliko in izbral "save as" se je odprl okno z ze vensenim predlaganim originalnim imenom slike in vrsta fajla - naprimer jpg ali gif ali bmp....
toda sedaj hocem shranit mi predlaga "untitled" in shranim lahko samo kot BMP !!!!!!!!!
what tha fuc.k je narobe in zakaj to kr naenkrat iz danes na jutri, nisem pa spreminjal nicesar !
CaqKa ::
enak problem je ze bil predebatiran mogoče tričetrt leta nazaj.. uporabi iskanje... če se ne motim se je problem rešil
v iskalno polje sem vtipkal samo 'save' in našel tale link
Win200 + IE6 + snemanje slik???
vidim da problem res ni bil rešen.. kot prvo ti predlagam da poženeš kakšen reg cleaner ali pa kaj podobnega pa windows update tudi nebi bil slab
Win200 + IE6 + snemanje slik???
vidim da problem res ni bil rešen.. kot prvo ti predlagam da poženeš kakšen reg cleaner ali pa kaj podobnega pa windows update tudi nebi bil slab
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
mrTwelveTrees ::
citat:
"vidim da problem res ni bil rešen.. kot prvo ti predlagam da poženeš kakšen reg cleaner ali pa kaj podobnega pa windows update tudi nebi bil slab"
kakšen reg cleaner, kakšen update....
ene strani majo to nalašč narejeno, da ne moreš sliko shranit pod JPEG
ne mene vprašat zakaj...
je pa tako
sliko ti nalovda kao JPEG, shraniš lahko lahko kot samo BMP
"vidim da problem res ni bil rešen.. kot prvo ti predlagam da poženeš kakšen reg cleaner ali pa kaj podobnega pa windows update tudi nebi bil slab"
kakšen reg cleaner, kakšen update....
ene strani majo to nalašč narejeno, da ne moreš sliko shranit pod JPEG
ne mene vprašat zakaj...
je pa tako
sliko ti nalovda kao JPEG, shraniš lahko lahko kot samo BMP
če drugače ne lahko daš desni klik na sliko pa propereties pa link do slike shraniš kot target
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rabim pomoč pri zaganjanju viste 32 bitOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1095) | mala lady |
» | Register...?Oddelek: Programska oprema | 1078 (922) | sidd |
» | Kako pa vi vzdržujete računalnikOddelek: Strojna oprema | 1971 (1302) | Tomay |
» | Kako skrajšati zaustavljalni čas v Xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 1100 (856) | DimmniBurek |
» | Salt Lake City 2002.....l.Oddelek: Igre | 1032 (764) | [t502] |