» »

windows 2000

windows 2000

nokia6310 ::

Ker ste mi prejšnjo temo na to tematiko zaklenili moram pač odpreti novo!
Odpiram jo zato ker imam za moderatorje eno vprašanje in ne zato ker bi hotel težiti, ker to ni v moji navadi!
Zanima me zakaj če je človek pošten in pošteno pove da ima .img file z windowsi 2000 mu pač ne razložite torej bi bilo bolje da bi se zlagal in rekel da je bila to npr kakšna datoteka igra program vglavnem karkoli drugega kot windowsi oziroma operacijski sistem in pridni slotech uporabniki bi mi pomagali kaj je potem bolje da pošteno vprašam ali da se zlažem?
Učili so me da prvo vendar že zelo dolgo časa vem da je v praksi ravno obratno!
Koliko ljudi ima legalno oziroma nelegalno programsko opremo doma je pa že drugo vprašanje!
Hvala vam za odgovore pa brez zamere

Lith ::

sej to potem ne bi smel ti bit problem, enostavno .img zapeč z Nerotom na CD ali pa ga navidezno odpri z Daemon-Tools (vse boš našel na Googlu)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

hruske ::

Iz podobnih razlogov, kot bi te policaj zaprl, če bi mu iskreno rekel, da si okradel banko.
Če si to rekel, potem so ti temo zaklenili, ker je piratska, torej ilegalna.

Imagination ::

Če nima dokazov :D
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Na slo-tech ne veljajo samo državni zakoni, ampak še pravila na slo-techu. Če torej pogledaš pravilnik slo-techa, vidiš, da je vsakršno združevanje s protizakonitimi nameni prepovedano. Dokaz je njegov post.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hruske ()

nokia6310 ::

Pozdrav vsem!
Najprej res lepa hvala vsem da ste me vzeli resno in seveda za vaše odgovore nad katerimi sem resnično zelo zadovoljen!
Bom se torej držal pravil ki veljajo na slo techu!
Hvala še enkrat za odgovore pa lp

SkIDiver ::

nokia6310 točno tako. Včasih se moraš tu gor tudi zlagat. Praktično ne škuduješ nobenmu in vseeno dobiš odgovor. Če bi rekel, da imaš img file od RH-ja ne bi noben težil. Prirediš resnico tako, da so ti odgovori na ST-ju koristni in ob enem ne kršiš pravil ST-ja. Praktično in enostavno;)

root987 ::

@nokia6310: In poskusi se navaditi vstavljanju vejic. ;))
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Ted ::

Dejansko ti je bila tema zaprta krivično. Če dobro prebereš pravila in ravzpiti 12.člen je jasno, da nisi prekršil čisto nič. Če namreč rečeš, da imaš doma piratsko kopijo, to ni kršenje avtorskih pravic. Kršenje avtorskih pravic je sama piratska kopija, ne pa to da rečeš da jo imaš. Ker pa slo-tech in vojska moderatorjev, ki vse preradi kažejo svojo moč nima pristojnosti policije, ki lahko sum (če rečeš da si oropal banko) preveri, obenem pa s tem ko rečeš, da imaš piratsko kopijo ne kršiš 12.člena (prekršil bi ga, če bi kopijo tu objavil), je stvar jasna. To da se slo-tech ne drži lastnih pravil (samovolja je lažja in zahteva manj truda) pa je verjetno izkusil že kdo prej. Če nekaj ni jasno prepovedano(12.člen), potem je dovoljeno.

no ja, res da je kršenje avtorskih pravic sama piratska kopija, to, da rečeš, da jo imaš, je samo priznanje... samo?
A ni to ze dost?

Ted, ubistvu mas prav. Ker na internetu ne mores kaj dosti preverjat resnicnega stanja, lahko samo poostris nadzor nad izmenjavanjem ilegalnih informacij. To je pa tud vse, kar moderatorji delajo.

kuglvinkl ::

Tkole bomo. Noika6310 je dobil odgovor v temi, ki spada pod pritožbe. Tam je pa znano, da se intervencije ne dopuščajo.

Zadeva je ad acta.

PS. Nokia6310. Mi nismo nobeni zmaji, še manj pa bogovi, ki se ne morejo zmotiti. Zatorej, če boš prepričan, da se ti godi krivica v kakšni temi, uporabi pritožbe in bomo zadevo razčistili. Namreč, obisk je zdaj tako ogromen, da je potrebno tovrstne debate že zaradi preglednosti (kaj šele ostalo) kanalizirati v točno določeno temo.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko je to legalno?

Oddelek: Loža
172220 (1618) Matevz96
»

Aretiranih 13 upravljavcev strani Kino.to

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
2715333 (12978) MrStein
»

Domišljijska statistika BSA (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9722529 (20305) Gregor P
»

Disk v skupni rabi

Oddelek: Operacijski sistemi
181851 (1654) buneech
»

Max payne problem

Oddelek: Igre
211935 (1681) Predator

Več podobnih tem