» »

AMD Block !!!

AMD Block !!!

EvilK|NG ::

Imam namrec en problem k mi ze gre pocas na zivce.Imam AMD T-Bird 1000 MHz in plato ABIT KT7A 64 in 128 MB Rama 133MHz Voodoo 3 3500 in pa MAJESTY TWIN QLER.Problem pa nastane po tem , imam racunalnik prizgan nekaj casa in kar naenkrat zablokira in to vsakic , kaj bi lahko bili vzroki ??? AGP4x mam izkloplen , a je treba kej v biosu nastelat k nism nc spremunju ???

evoice ::

a mas tudi sb live! kartico ?

Mitja 34 ::

Kaki OS maš ?

Zvocno mam Genius 128 Value mam pa Windows Me Slo!!!

VASkO ::

cisto tako iz trebuha (ker nisi napisal konfiguracije) povem, da je kriv RAM ali pa hlajenje procesorja.

In kva te zanima od mojga Pc ja konfiguracija vse ti povem lahk !!! Zakva pa ram nebi bil good sej je 133MHz Pa qler je tut stal 6.000 MAJESTY TWIN QLER!!!

ChiefThunder ::

Mogoče gre za nekompatibilnost dveh ramov, čeprav dvomim, probi samo z enim, al je pa kj zjeban. Drgač pa; si pogledau za kakšne driverje za plato al kj tacga. Sej nimaš nč navit, ne?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Zdele sm ene VIA driverje instaliru k sm najdu na cd-ju k druzga ni nc kej bl tazga pametnega sam se vedno steka!!!

ChiefThunder ::

Pojdi pogledat še sem, če boš našel kaj uporabnega.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Neki sm ugotovil da je bil kriv modem notranji ISA US Robotics sam cudn zgleda da ni kompatibiln z to ta novo plato al pa bi mogu kej nastelat k zunanji US Robotics mi pa dela in nc ne zasteka !!! Pa hvala za pomoč!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cooler za AMD

Oddelek: Kaj kupiti
10992 (856) IceIceBaby
»

Kateri hladilnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231411 (1076) element
»